ОРТОПЕДИЧНИ ЧЕХЛИ ДОКТОР ЛУИДЖИ / DR. LUIGI

1
Добави коментар
Aramiss
Aramiss

 

Dr.Luigi е дългогодишен производител медицински обувки, които основават своята продукция на семейната традиция на занаятите, която продължава повече от 100 години. Настоящите методи на производство, водещи началото си от тази традиция, която бе въведена от 1912th

Благодарение най-вече на г-жа Анджи Latković, роден Krželj който постави началото на традицията от вноса на първата шевна машина (Singer), и със собствения си занаят на вземане на решения и формирането на обувки и други текстилни продукти, днес фирмата Dr.Luigi, която се стреми да запази тази подход в производството е един от най-известните и най-уважаваните производители на медицински обувки. Този факт също е прието от доволни потребители на Dr.Luigi продукти в 25 страни в цяла Европа.

Компанията е разработила собствен разпределителна система. Чрез нашите собствени стратегически разположени митнически складове ние разпространява директно до над 60 000 активни партньори.

Един от нашите постижения е класирането на нашите продукти в категорията на медицински изделия, което означава, че се продават само в аптеки и ортопедични магазини. В текущото производство използваме най-съвременни технически и технологични решения, което доведе до нарастващо търсене от страна на частни лица. Нашите продукти, освен че се използва като медицинско изделие от хора с определени проблеми или заболявания, също служат като превенция за най-честите нарушения на краката, известни на медицината.

Поради тази причина продуктите на компанията, както и за управление са сертифицирани с MDD (продукти) и ISO 9001, ISO 13485 (управление). С изключение на посочените сертификати, които са валидни за територията на ЕС, ние също са горди собственици на специални сертификати за Русия, Украйна и Беларус.

Ние притежаваме няколко патента, свързани с развитието на производството на обувки, която е била призната от на Република Хърватия в Министерство на науката.

Най-изтъкнатите експерти ортопедия дадоха своето положително становище относно Dr.Luigi продукти за лица, които имат проблеми със следното:

-Joints, Костите и гръбначния стълб
Циркулационни И разширени вени
-Arthritis
-Osteoporosis
-Diabetes
-Obesity

Носенето Dr.Luigi продукти облекчава биомеханични и медицински проблеми, подобрява кръвообращението и има успокояващ ефект върху физическото и психическото състояние на потребителя.

    ISO 9001: 2000
    ISO 13485: 2003
    CE (93/42 / ЕИО MDD)
    Но FC3 2008/03152
    Но FC3 2008/03153