Новата любов на Кристен Стюарт – Алисия Каргайл » Папарак

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като от известно време този въпрос ни караше да се чудим, вече съвсем официално и напълно сериозно е потвърден факта, че Кристен Стюарт – актрисата, която стана световно известна с ролята си в „Здрач” – е в емоционални и интимни отношения с жена. Това е бившата й асистентка – Алисия Каргайл, с която напоследък са непрестанно заедно и демонстрират истинска близост.

Слуховете около двете момичета бяха потвърдени от майката на актрисата , която в свое интервю сподели, че няма нищо против факта, че дъщеря й се среща с жена: „Срещала съм приятелката на Кристен и наистина я харесвам. Хората трябва да бъдат свободни да обичат когото си пожелаят. Аз приемам факта, че дъщеря ми харесва и мъже и жени. В моя свят човек трябва да бъде себе си. Ако може да избираме свободно приятелите си, защо да не бъде така и с интимните ни партньори?”

Разбира се, подкрепяме думите на загрижената майка. В 21 век няма нищо нередно в подобни взаимоотношения, а и малко стабилност безспорно ще бъде полезна за Кристен, която преживя няколко неуспешни връзки през изминалите 3 години, заради които името й непрекъснато присъстваше в жълтите вестници. Най-известна от тях, разбира се, беше дългата й любов с нейния партньор от поредицата „Здрач” – Робърт Патинсън, с който обаче преживя доста бурна раздяла след като факта, че му е изневерила стана медийно достояние.

За първи път започна да се говори за връзката между двете дами около Нова Година, която посрещнаха заедно Санта Моника, а много от присъстващите споделиха, че Кристен и Алисия са били особено близки през цялата вечер. От тогава насам, актрисата не е засичана в компанията на друг мъж, но пък до нея винаги плътно стои бившата й асистентка. Няма как да не пропуснем да кажем, че двете си приличат страшно много. Не само по факта, че са мъжки момичета, но и по стила си. Многобройните им снимки показват леко размъкнатия и небрежен имидж на двете. А вие какво мислите?