Малена – магазин за бански костюм долнище бикина L XL Л ХЛ черно долнище бански костюм бикини Dominica бански долнище

1
Добави коментар

Dominica долнище бански костюм бикина с нормална талия, изработено от много мека материя, подходяща за дами с чувствителна/ склонна към алергии кожа, произведено от френската марка за дамски бански костюми Мари Мейли/ Marie Meili. Долнището на банския костюм е подплатено вътрешно за допълнителен комфорт и здравина, а краищата са еластични, така че да може да се носи свободно при движение, но без никаква възможност да падне, докато сте с него. Банския костюм долнище има за украса три черни ленти с панделка в същия леопардов цвят като самото долнище в черен, син и бял цветове.  

Състав: 80% полиамид, 20% еластан; състав на вътрешната страна – 100% полиестер

Продуктът е предназначен само за ръчно пране или в перална машина на не повече от 40 градуса при сходни цветове ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при непълно наличие на размери и в двата магазина.