ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДНЕС 19 ЮНИ 2015

1
Добави коментар

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДНЕС 18 ЮНИ 2015

Годината е добра и приливна за вас. Можете и трябва да свършите много неща, но преди всичко приключете започнатото, за да отворите пътя на новото. Това обезателно е вашата година на прогреса. Успехите в работата ще са нещо естествено, възможни са повишения или добри материални и морални печалби. Ще се чувствате бодри и окрилени от невидим ангел – пазител. Непременно направете някакво пътешествие – не обезателно зад граница, но се отделете от ежедневието и обичайното си обкръжение. Нека има повече разнообразие край вас и дано това не ви прави неспокойни. Не хабете енергията си напразно, а бъдете по-концентрирани. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Ако случайно се почувствате объркани, измамени или изоставени, непременно преодолейте тези състояния, за да не провалите добрите тенденции. Винаги ще можете да излезете от задънената улица. Наблегнете особено много и на рекламната дейност.
РАБОТА: Не прибързвайте с проектите. Възможна е нова промяна в дейността или концепциите, повишение или образование. Материално и финансово подобрение и повече ваша самостоятелност.
ПАРИ: Нека рисковете ви бъдат особено преценени, без авантюри, не бъдете импулсивни и прибързани. Възможни са допълнителни доходи, повишена заплата и др.
ЗДРАВЕ: Добра енергия, но се пазете от крайности. Проблеми могат да възникнат с половите органи, нерви, бял дроб и дишане. Вероятни са всякакви наранявания, навехвания, счупвания, изгаряния.
ЕМОЦИИ: Възможно е да планирате промяна, нещо ново и различно за вас. Година на прелъстяване и съблазняване, на въздържане, любовни връзки и нови приятелства, на промени и желания.