Булчински рокли и сватбени рокли

1
Добави коментар
webideabg
webideabg

Булчински рокли и сватбени рокли

Сватбеният ден!

Това е много специален ден за всяка жена.

Специален, защото е и радостен и притеснителен, изпълнен с много емоции и незабравими моменти. Всяка булка мечтае за приказка, в която да играе главната роля. Затова тя трябва да изглежда зашеметяващо и да бъде облечена с най-красивата сватбена рокля на света!
Сватбените и булчински рокли, изработени в модно ателие Tailor са специално създадени за своите притежателки, тъй като моделите сватбени и булченски ролки, освен наша идея , могат да бъдат и Ваше предложение – независимо дали сте любители на дантелата, екстравагантният шик или нежният романтичен стил. Иначе казано всяка наша клиентка може да „сътвори„ мечтаната сватбена рокля /понякога комбинация от различни модели и детайли/

Можем да облечем и вашите шаферки – по подобие на Вашата рокля или в различен стил изработваме и рокли за шаферки.
Материалите, с които работим са сатен, органза, коприна, мрежа, тюл, различни шифони и дантели с възможност за апликации и изработка на всякакви детайли. Може да поръчате и аксесоари.

За ваше улеснение разполагаме с каталози, които дават възможност за богат избор на модели сватбени и булчински рокли.

№400

№401

№402

№403

№404

Разгледайте повече снимки за булченски рокли и сватбени рокли в Google – ние можем да направим Вашата Сватбена рокля по поръчка.

Разгледайте нашия Facebook албум със снимки на булченски и сватбени рокли изработени от модно ателие Tailor – гр. Варна

Разгледайте и останалите секции в нашия онлайн каталог – официални рокли, абитуриентски рокли и бални рокли