Модни находки на седмицата: Сандали Versace с -75% намаление! » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес отново обръщаме поглед към едно вечно дамско изкушение, с което колкото и да се борим, никога не можем да устоим! Наистина… по-лошо е и от пристрастяването към шоколада. Дали се досетихте за какво става въпрос? Обувките, разбира се! И то не какви да е обувки, а Versace! И то не просто Versace, а V 1969! И не на нормалните безумно високи цени, а на такива със -70% намаление – на лятната колекция!

Взимаме си момент, за да си поемем дълбоко въздух и продължаваме нататък…

Любимия онлайн магазин FashionUp.bg осигурява на всички свои почитатели страхотни предложения от лятната колекция на луксозната модна къща, с които определено няма да останете незабелязани. Изчистения и семпъл дизайн е запазена марка на бранда. Дизайните са много разнообразни, но всички си приличат по безспорното внимание към детайла и прецизната изработка. Типично за  Versace, моделите са направени от първокласна италианска кожа и произведени в ателието на V 1969, създадено от Алесандро Версаче в неговия опит да представи една по-специална линия дрехи, обувки и аксесоари, която да срещне интересите на отбрана група дами.

Демонстрирайки изключителен стил, обувките Versace са перфектно допълнение към всеки тоалет, защото ще се съчетават отлично с останалите съкровища в гардероба ви. Както и преди сме ви споделяли, при избора на обувки е особено важно да заложите на високото качество и удобството. Неправилния чифт може да ви коства хиляди главоболия, съжаления, болки, дори и наранявания. Когато подтичва от среща на среща из забързания град, всяка дама има нужда верни съюзници. Versace е бранд, който вече години наред гордо защитава името си на един от най-известните и влиятелни модни гиганти, а високото качество и внимателната изработка са гарантирани!

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от онлайн магазина FashionUp.bg! Не пропускайте да прегледате всички стилни артикули на V 1969 на изкушаващо ниски цени точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева