Rockstar Games Grand Theft Auto V за (PC)

1
Добави коментар
Mallbg.com
Mallbg.com

Информация

Игра за PC – GTA: Grand Theft Auto V

 

Разработена от създателите на серията Rockstar North, Grand Theft Auto V е най-голямото и най-амбициозното заглавие в поредицата към днешна дата. Развиваща се в обширния град Лос Сантос (Los Santos) и околностите му, Grand Theft Auto V ви дава свят с неповторими мащаби и детайли, кипящ от живот – от високите планински върхове до дълбините на океана. Backtoschoolpromo

 

Лос Сантос (Los Santos) е обширен, огрян от слънцето метрополис, населяван от гурута, проповядващи здравословен начин на живот, старлетки и залязващи звезди, който някога е пораждал завистта на Западния свят, а сега се бори за оцеляване в ерата на икономическа нестабилност и евтини телевизионни риалити програми.

Насред хаоса трима много различни един от друг престъпници кроят собствените си планове за спасение и успех: уличният хулиган Фраклин (Franklin) търси реални възможности и сериозни пари; бившият затворник Майкъл (Michael), чието пенсиониране далеч не е толкова розово, колкото е очаквал; и побойникът Тревър (Trevor), подтикван от шанса за отбелязване на следващия висок резултат. Останали без други опции, тримата рискуват всичко в поредица дръзки и опасни обири, които могат да уредят спокойното им съществуване.

Като най-големия, динамичен и разнообразен отворен свят, създаван някога, Grand Theft Auto V смесва развитието на разказа и гйемплея по нови начини, докато вие непрекъснато се прехвърляте в животите на тримата водещи персонажи, за да се запознаете с всички аспекти на историята.

Налице са всички класически елементи на революционната поредица, като е обърнато огромно внимание на детайлите и мрачното, саркастично отношение на Grand Theft Auto към съвременната култура. Същевременно ще се насладите на новия и амбициозен подход към мултиплейъра в отворен свят.

 

За да ви осигури възможно най-доброто преживяване за толкова мащабен и детайлно пресъздаден свят, играта ще има изисквания за инсталация на вашата Xbox One конзола.

Grand Theft Auto V идва под формата на 1 диск и ще започне инсталацията веднага щом го поставите в устройството. Ще можете да започнете да играете след като инсталацията приключи.

Доставка

Този продукт е наличен на склад.

За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.