„Жив е той, жив e …“

1
Добави коментар

Напоследък в групита за кандидат-студенти на СУ във фейсбук се наблюдава „възкръсването“ на литературни автори, исторически личности и тем подобни.

В навечерието на матурите Пейо Яворов пожела успех на всички зрелостници. Това даде старта на тази тенденция, която е чиста гавра с хората, които с направили нещо за страната си.

Снощи се разигра и поредната гавра, но вече в по-голям мащаб. Темата по която спориха Александър Стамболийски, Стефан Стамболов и Симеон Велики беше, кой от тези управници ще се падне на днешния изпит по История отново в СУ.

Последната тъпа шега е озаглавена „Духът на Цар Самуил“ и гласи следното:

Според автора, паметникът на Самуил е гавра с великата му личност, но тази тъпа публикация не е. Какво наивно и плоско мислене.

Всички тези „възкръсвания“ на личностите свързани с България по един или по друг начин е гавра с паметта им. Не е уместно да се шегувате с тези хора. Тези, които правят тези профили са същества, които нямат грам усещане за това с какво може да се шегуваш с какво не. Такива хора нямат уважение към себе си, а какво остава към другите.

„Бог да пази България“ и не от кой да е, а от нас българите.

 

happy wheels 2 demo