Малена – магазин за бански костюм две части черен половинка бански костюм бански половинки Dominica бански две части

1
Добави коментар

Dominica горнище бански костюм твърда чашка без подплънки с банели, монолитна, без шевове чашка, подходяща за дами и с голям бюст, и със среден бюст, произведено от френската марка за женски бански костюм Мери Мейли/ Marie Meili. Горнището на банския костюм е изработено така че да осигури максимален комфорт, като едновременно да оформи гърдите Ви сексапилно и да им придаде красива форма. Банският костюм горнище е изработено от мека микрофибърна материя от леопардово в черен, бял и син цветове, допълнено с плътна красива лента на гърба и врата за връзване, които едновременно не биха наранили по никакъв начин кожата Ви. Подложката между чашките е направена така че е подходяща за дами, желаещи по-отворено деколте, но и за дами, желаещи по-стабилна основа, като е допълнено с усукване на плата между чашките за допълнителен ефект. 

Dominica долнище на бански костюм хипстер, изработено от много мек материал, подходящо за дами с чувствителна/ склонна към алергии кожа, произведено от френската марка за женски бански костюми Мери Мейли/ Marie Meili. Долнището на банския костюм е допълнено от колан в леопардово в черен, син и бял цветове с елегантен възел от лявата страна на черна основа, която прави тялото да изглежда по-слабо. Банският костюм долнище е тип изрязан боксер-бикина, който е по-изрязан в предната част на бедрата, за да не скъсява оптически краката, но обхваща дупето достатъчно добре, за да позволява да хванете тен. Долнището бански костюм е подплатено вътрешно за допълнителен комфорт и здравина, а краищата са еластични, така че да може да се носи свободно при движение, но без никаква възможност да падне, докато сте с него. 

Състав: 80% полиамид, 20% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране при сходни цветове ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.