ВИТАБИОТИКС МЕНОПЕЙС С КАЛЦИЙ ТАБЛ. Х 60

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

Менопейс® с Калций

 

Менопейс® с Калций е специално разработен да достави допълнителна подкрепа за женския организъм през периода на или след менопауза, когато той има завишена нужда от калций, нужен за поддържане доброто здраве на костите. Менопейс® с Калций представлява уникална формула от 24 съставки, комбиниращи оригиналната формула на Менопейс със 700 мг калций и 100 мг екстракт от Соеви изофлавони. Продуктът може да се приема едновременно с или независимо от Хормонозаместителна терапия.

 
Менопейс® с Калций плюс витамин D

 

С годините нашите кости губят своята плътност вследствие на ественото намаляване на нивата на естроген. Поради този факт е от особена важност да се осигури ежедневен прием на нужните нива калций, за да гарантираме доброто здравословно състояние на костите.

Менопейс® с Калций доставя 700 мг калций плюс магнезий, цинк и витамин D, които заедно влияят върху поддържането на здрави кости. Базиран на последните научни изследвания, Менопейс® с Калций набавя високи дози на „слънчевия витамин“ D3, който играе важна роля в много процеси в организма, включително и за нормалното абсорбиране и усвояване на калция, който приемаме с нашата хранителна диета, както и нормалното функциониране на имунната система.

 
Регулиране на хормоналната активност

 

По време на менопауза женските яйчници произвеждат по- малко естроген и прогестерон. Менопейс® с Калций съдържа витамин В6, който влияе върху регулирането на  хормоналната активност.

 
Цялостна жизненост и добро състояние

 

Менопейс® с Калций осигурява витамин B1, B6 и B12, които допринасят за нормалното функциониране на нервната система, както и пантотенова киселина, желязо и мед  за нормалното освобождаване на енергия.

Естрогенът има положителен ефект върху производството на колаген, които е съставна част на костите и е известно, че запазва кожата еластична и стегната. След менопаузата, нивата на естроген и по този начин производството на естроген могат значително да намалеят. Menopace ® Калций включва витамин C, който допринася за нормалното образуване на колаген, за нормалната функция на кожата, хрущяла, костите и кръвоносните съдове.

 
Елементи за здравето на сърцето

 

Прието е, че по- ниските нива на естроген могат да повлияят на сърцето и сърдечно- съдовите заболявания при по- възрастните жени. Менопейс® Оригинал съдържа витамин В1, който допринася за нормалната функция на сърцето; фолиевата киселина, витамините В12 и В6 допринасят за нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Поддържането на здравословни ниски нива на хомоцистеин в кръвта е пряко свързан със здравето на сърцето.