Ишлеме София

1
Добави коментар

Ишлеме София

Ишлеме, шиене на дрехи по поръчка от шивашки цех Натали в град София. Шиене на дрехи по ваша заявка, екипът ни може да изпълни почти всяка поръчка мъжка, дамска или детска от трико и конфекция на ишлеме. Разполагаме с всички необходими машини за ушиването на желаните от вас дрехи. Вие ще бъдете обслужени от професионалисти с голям стаж включително технолог и дизайнер. Фирмата ни приема заявки в малки и големи количества.

шивашки курсове >>>>

Шивашка фирма Натали гарантира сигурността на вашите модели, които ще бъдат произведени само и единствено за вас и няма да бъдат разпространявани по никакъв начин.
Преди пускането на дрехи в производство се уточнява модела, платовете и необходимите размерите. След което се изготвя мостра която трябва да бъде одобрена от клиента, възможно е да бъдат изготвени няколко мостри до изчистването на модела и пускането му в производство на ишлеме.

шивашки услуги >>>>

Шиене по поръчка

При шиене на ишлеме целта ни е да бъдете максимално улеснени. За ушиване на желаният от вас продукт предлагаме пълен пакет от шивашки услуги.

Етапите при производство на дрехи са:

Изготвяне на кройки

Кроене, ушиване и проверка на качеството, направа на илици, поставяне копчета, гладене и пакетиране.
Осъществяваме поръчки по мостра, снимка или идея също така извършваме и консултация при избора на платове.

Адрес

България, град София, булевард Стефан Стамболов №55 телефон 0877 044 707
имейл-

[email protected] ишлеме