НОВ МОДЕЛ МОЩНА GPS навигация за камиони LEOS B700

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

НОВ МОДЕЛ МОЩНА GPS навигация за камиони LEOS B700
22:08, 21 Юни 2015 видяна 22 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(2 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

На вашето внимание можем да ви представим НОВ МОДЕЛ МОЩНА GPS навигация за камиони LEOS B700 с двуядрен процесор и работна честота от 800mhz. Големината на дисплея е 7 инча с много добра яркост и висока резолюция 800×480. Оперативната памет или още позната като RAM памет на устройството е 256MB, благодарение на която можете бързо да изчислявате маршрутите зададени от вас. Вградената памет е 8GB с инсталирани 2 навигационни софтуера за камиони с карти на България и Европа – последна актуализация. Програмите, с които ще работите ви дават доста възможности като:

ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ТЪРСЕНЕ ПО АДРЕСИ, ТОЧКИ НА ИНТЕРЕС (POI), И КООРДИНАТИ, ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ ПАРАМЕТРИ НА КАМИОНА: Дължина, височина, тонаж, брой оси и други, ПРЕДВАРИТЕЛНО ИНСТАЛИРАНИ ТОЛКОЛЕКТНИ СТАНЦИИ ЗА ГЕРМАНИЯ И ВИНЕТНИ СТИКЕРИ ЗА BENELUX, ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ КАМЕРИ И ПОСТОВЕ, ПОДДЪРЖА ИЗБОР НА ПЛАТЕНИ ИЛИ НЕПЛАТЕНИ ПЪТИЩА. ИЗБОР НА НЯКОЛКО ТИПА МАРШРУТИ: БЪРЗ, КЪС, ЛЕСЕН, ИЗБОР ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНИ ЗОНИ, ЕДНОКРАТНИ ТАКСИ, НЕАСФАЛТИРАНИ ПЪТИЩА И ДРУГИ, СЛЕДЕНЕ НА ВРЕМЕТО НА ШОФИРАНЕ, ВРЕМЕ ЗА ПОЧИВКА, СМЯНА НА ШОФЬОРИ, РАЗХОД НА ГОРИВО, АВТОПРОМЯНА НА ДНЕВЕН И НОШЕН РЕЖИМ НА ДИСПЛЕЯ, ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАКОНИ В СТРАНАТА ПРИ НАВИЛИЗАНЕ В НЕЯ: ОГРАНИЧЕНИЯ НА СКОРОСТТА, СПЕШНИ ТЕЛЕФОНИ, АЛКОХОЛНИ ПРОМИЛИ ИДРУГИ, ВИЗУАЛИЗИРАНЕ НА ГРАДСКА ЧАСТ, ПЛОЩ И ИМЕ НА ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ, ФЕРИБОТИ, ТУНЕЛИ, РЕКИ, МОРЕТА.

И това не е всичко GPS LEOS B700 можете да го изполвате не само като навигация, на него можете да слушате музика, да гледате любимите си видео клипове, да разглеждате снимки на близките си, а защо не и да четете електронна книга. Допълнителната екстра FM трансмитер ви дава въжможност да прехвърлите звукът от навигацията на колоните на вашия автомобил, камион или друго превозно средство. Гаранцията на това устройство е 24 месеца, с което ви гарантира безпроблемна работа и обслужване. В комплектът на устройството се включва стойка за закрепяне, зарядно за 12V/24V, USB кабел, писалка и един много полезен допълнителен аксесоар, а именно сенник предпазващ от слънчеви лъчи с цел по – добра видимост при работа.

Като заключение можем да направим, че този модел може да достойно да се конкурира като параметри и възможности с лидерите на пазара за GPS навигации.

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога