Изработка на мобилни уеб сайтове

2
Добави коментар

Всяка година все повече потребители посещават сайтове в интернет чрез таблети и смартфони. По-малкият екран на тези устройства създава предизвикателство за собствениците на уеб сайтове. В свят, в който един уеб сайт трябва да изглежда перфектно на толкова много различни устройства и екрани, как ще сте сигурни, че посетителите на вашия сайт получат възможно най-доброто „преживяване”докато са в сайта ви? Отговорът е така нареченият Респонсив уеб дизайн.

Това е подход при разработване на сайтове, при който се вземат под внимание всички видове устройства. Целта е така да бъде създаден сайта, че всеки един посетител в него без значение от какво устройство го посещава, да получава качествен изглед и безпроблемно навигиране в сайта, така както би го получил, посещавайки го от личния си компютър или лаптоп. Респонсив дизайнът също така улеснява Google и другите търсачки да предоставя на потребителите ползващи мобилни устройства най-добрите резултати в мрежата.

Потребители, които не получават качествен изглед на сайта от техните мобилни устройства ще го напуснат. Не позволявайте това да се случва с вашия сайт.

Ние сме тук да помогнем на бизнеса ви при изграждането на респонсив уеб сайт, така че всички потребители да имат достъп до сайта ви и да получат отличен „user experience”. Ще ви покажем как ще изглежда сайта на смартфон, таблет и компютър.

Клиентите харестват сайтове, които отговарят на техните нужди. Никой не би искал да остави телефона си на масата и да влезе в същия сайт през лаптопа. Благодарение на респонсив дизайна всеки потребител ще може да открива сайта ви през устройството, което предпочита.

С всеки изминал ден нараства броят на мобилните устройства и на хората търсещи чрез мобилни устройства. Респонсив дизайнът е необходимост за вашия бизнес и ние притежаваме нужните умения да изградим за вас уеб сайт, отговарящ на всички тези изисквания. Ако искате да се потготвите за бъдещето, трябва сериозно да обмислите идеята за създаването на респонсив версия и вграждането й към вашия фирмен сайт.

От 2010 г. Йордан Костадинов работи като графичен и уеб дизайнер в 7lifedesign. Участвал е в разработването на различни видове брандинг и уеб дизайн решения за IronTrust Properties, Titan Luxury, JumpFounder и много други.