Безплатни Електронни Книги за Самоусъвършенстване

1
Добави коментар

Тук ще Ви представим някои безплатни електронни книги за самоусъвършенстване и личностно развитие, които са леки за четене и безплатни за сваляне, според съответните изисквания на издателя/ автора.  Като начало, представените издания са на тема самоконтрол, но смятаме да ви предложим и любими книжки за финанси и здраве. Ежемесечно ще обновяваме “списъчето”, като ще се опитаме да обхванем всичко, което сме намерили за интересно и достъпно като информация. Ако имате Ваши предложения или желаете да включим Ваша книга (безплатна за сваляне!), можете да ни оставите коментар или да ни пишете на: [email protected]

 

“Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето.

Днес живея само в настоящия момент, в който се случва всичко.

Днес аз живея всеки ден, ден след ден, и наричам това удовлетворение.”

(Чарли Чаплин)

 

ヅ Джобен наръчник за  добро самочувствие ヅ

Преди да се определиш с депресия или ниско самочувствие, първо провери дали просто не си заобиколен от глуповати хора!

Много хора не успяват да разберат своята значимост, качествата, които притежават. Те обикновено не вярват във възможностите си и трудно се справят с предизвикателствата на живота, макар че не им липсват способности и компетентност. Това се изразява в страхове, нерешителност,  необщителност, липса на инициативност, самоунищожение, депресия.

Аз мога да Ви кажа, че независимо от положението, в което се намирате в момента, вие сте невероятно способен и ценен човек, но ще ми повярвате ли?

Прелиствайки този ヅ Джобен наръчник за  добро самочувствие ヅ открийте собствената си реалност и заживейте в мир с нея. Вижте повече и как да изтеглите книгата тук >>>

ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО
Лесни и ефективни стратегии и техники за овладяване

на вътрешното напрежение и стреса

Сигурно ще се съгласите, че стресът, умората, тревожността са все по-често срещани наши спътници в динамиката на ежедневието ни. Борбата с тях е почти неизбежна и често напомня на непрестанното закърпване на стара дреха – зашиеш ли кръпка на едно място, то непременно ще се появи дупка на друго. Понякога изглежда дори, че като че ли дрехата е неспасяема и няма какво повече да се направи. Тогава може би ще попитате, какъв е изходът?

Вижте повече и как да изтеглите това практическо ръководство тук >>>

200–те топ принципа на успеха

“Дръж на целта, а не на резултата. С други думи прави нещата, защото ти харесва, защото ще помогне на някой или ще бъде ценен опит. Не го прави за пари или признание. Те ще дойдат от само себе си. Това е пътят на света.”

Нещата винаги се създават два пъти. Първо умственото създаване, което предхожда физическото. Точно както плановете на една къща се начертават на хартия, преди да бъде построена, така трябва да планираш деня в мислите си рано сутрин. Представи си чудесата, които искаш да ти поднесе животът и те ще започнат да се материализират веднага щом подсъзнанието ти започне да се фокусира върху постигане на целите. Това е истински природен закон.

Вижте повече и как да изтеглите това практическо ръководство тук >>>

Материал на Ана Тодорова за An-G Design Boutique

Очаквайте продължение….  и още “думи” за душата!

❥ Информацията за предлаганите на сайта www.An-GDesign.com ръчно изработени бижута – гривни, колиета, обици, брошки и други дамски, мъжки и детски аксесоари, се обновява на всеки час! Въпреки това е възможно посочената наличност да се разминава с реалната, поради интензивността на поръчките, които получаваме!

❥ Снимките, които презентират продуктите на An-G Design, представят най-точно цветовете им. CES COMMERCE Ltd не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е също разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните партиди материали, необходими за изработката на артикулите.