Екологични бои и латекси Вехро в магазин за строителни материали Колор 77

8
Добави коментар
infojoker
infojoker

Качествени екологични строителни бои и латекси

Колор 77 предлагаме изключително качествените гръцки бои Vechro, доказана марка за строителни бои и лакове, сред трите най-добри компании в Европа, с най-много сертифицирани екологични продукти.

Разполагаме и с уникалната система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

ВЕХРО не само продава бои, а също предлага решения и създава допълнителни предизвикателства както за професионалисти, така и за любители.

В близко бъдеше ВЕХРО възнамерява да разшири още асортимента си от ЕКО бои.

Благодарение на новите критерии, одобрени от ЕО през 2008 г., ВЕХРО вярва, че вече е възможно да предложи ЕКО бои с по-добро качество. В същото време, сега е възможно да получим ЕКО решения за някои необходими приложения на открито и закрито. През 2010 г. ВЕХРО създава първа в Европа Екологични бои и лакове за външни повърхности, както и продукти с отлично качество, базирани на нанотехнология.

ВЕХРО е основана в Атина през 1948 и е сертифицирана по Система за управление на качеството, съгласно стандарта ISO 9001-2008, както и по Система за управление на качеството на околната среда, съгласно стандарта ISO 14001 & EMAS.

Vechro – Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични бои