ФЕМАРЕЛ / FEMARELLE капс.х56 ЗА МЕНОПАУЗА И ЗДРАВИ КОСТИ

1
Добави коментар
ionka1
ionka1

Факти, които трябва да знаете за Фемарел®

Фемарел® е единствената добавка, която доказано облекчава симптомите на менопаузата:

    горещи вълни
    главоболие
    промени в настроението
    нарушения в съня
    нощно изпотяване
    вагиналната сухота
    спад в либидото
    ставни и мускулни болки, като едновременно с това подпомага и здравето на костите.

Фемарел® предлага на жените безопасно и ефективно решение за справяне със симптомите на менопаузата и подобряване на качеството на живот в дългосрочен план.

Забавянето на процеса на загуба на костна маса заедно с облекчаването на симптомите на менопаузата, изисква терапия, която е свързана с физиологичните механизми, засегнати от естрогена в тялото. За да бъде безопасна, тази терапия трябва да бъде селективна. Необходим е Селективен Модулатор на Естрогенните Рецептори (SERM), който да засяга само естрогенни рецептори в специфични тъкани за изграждането на костите и за облекчаване симптомите на менопаузата, без да засяга тъкани, при които всяка промяна може да има нежелани последствия, например в гърдата и матката. Фемарел® е продукт на основата на тази концепция.

Фемарел® е натурален Селективен Модулатор на Естрогенните Рецептори (SERM) от растителен произход. Той съдържа комбинация от ленено семе и патентован, ферментирал при специални условия екстракт от соя, която не е генномодифицирана. Фемарел® не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт.

Ефикасност: Фемарел® е продукт, който ефикасно се справя с прехода през менопаузата и облекчава симптомите й, като едновременно с това третира и загубата на костна маса.

Ефективността на продукта е подкрепена от научни изследвания, публикувани във водещи медицински издания. Проучвания върху Фемарел® показват, че още през първия месец от започване на приема се наблюдава облекчаване на симптомите на менопаузата и усещане за подобряване на общото състояние1,2. Клинично проучване на ефектите на Фемарел върху симптомите на менопаузата показва подобни ефекти на тези при хормонална терапия, но без страничните ефекти върху тъканите на гърдата или вагиналната лигавица3.

Загубата на костна плътност е една от най-сериозните последици, водещи до остеопения и остеопорозни фрактури. Фемарел® стимулира костната здравина и осигурява формиране на костна тъкан, което е доказано в клинични проучвания.

Безопасност: Фемарел® не въздейства на тъканите на гърдите и матката и не предизвиква развитието на нежелани заболявания, което го прави безопасен както при краткосрочно, така и при дългосрочно използване. Фемарел® осигурява същите благоприятни резултати като конвенционалните опции за лечение, а едновременно с това е и безопасното решение, което искат жените.