Бат Венци, Goodslav и Мария Драгнева възпяха София

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Бат Венци от Ъпсурт, Goodslav и Мария Драгнева записаха нова версия на парчето на Тодор Колев „Песен за любимия град” под името „София, мой малък Лондон”. Парчето е част от първата аудиоизложба в България „Саундтракът на София“.

Незабравимият припев на легендарния шоумен е използван със специалното съгласие от страна на наследниците му.

Интересен факт е, че по време на записа на парчето двамата изпълнители – Goodslav и Мария Драгнева са били с по един счупен крак в студиото, резултат от несвързани помежду си сноуборд инциденти, което накарало автора на музиката Бат Венци да пусне шеговит коментар, че му е омръзнало да работи със сакати артисти.

Именно възстановяването на изпълнителите забавило снимките на видеоклипа, в който Мария Драгнева обикаля с колело по бележити софийски улици, докато Goodslav разпъва рибарско столче и пуска въдица между забележителностите.

Клипът към „София, мой малък Лондон” е дело на Васил Русев-Чайката, работил вече с Goodslav по видеата към „Вятъра сърдит” и „Нека бъде лято”.

„Всичко е снимано на един дъх от приятели с много мерак и трябва да се приема единствено и само на шега”, коментира Goodslav.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си БГ хитове!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It