Въздействащ 3D ефект и истински цветове с новия JU6440 UHD Smart TV от Samsung

1
Добави коментар
dimiko
dimiko

Samsung JU6440 UHD e новият модел от серия 6 смарт телевизори на Samsung, който се предлага в три размера: 40”, 48” и 55”. Неговата 4К резолюция прави качеството на картината ясно и кристално чисто, а зрителя може да се наслади на множество удобства и функции, които да се синхронизират с ритъма му на живот.

Цветове, близки до тези в реалния живот с технологията PurColor
Специалната технология PurColor прави цветовете и оттенъците да изглеждат възможно най-близки до тези в реалния живот. Благодарение на UHD дисплея на JU6440, който е с четири пъти по-висока разделителна способност от обикновените Full HD екрани, картината е детайлна с богати и прецизни нюанси, а цветовете са регулирани от над 190 точки. Плоските изображения оживяват благодарение на функцията за увеличаване на контраста Contrast Enhancer на Samsung. Телевизорът прилага различни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки въздействащо усещане за 3D ефект (въпреки, че моделът не е 3D).

Безкрайно развлекателно съдържание, отговарящо на нуждите на зрителя
Телевизорът Samsung JU6440 разполага с най-новите смарт технологии – усъвършенстван потребителски интерфейс и платформа с широка гама от забавления и функции, които могат да се персонализират според интересите на зрителя. Напълно новата система Tizen е първата платформа с отворен програмен код за използване при телевизори и е безкраен източник на развлекателно съдържание за потребителя. Смарт телевизорът JU6440 на Samsung е върховният развлекателен център и перфектният спътник, отговарящ на стила на живот.

Бързо и лесно споделяне
Синхронизацията между смартфон и телевизора е още по-опростена и позволява лесното прехвърляне и споделяне на съдържание между двете устройства. Смарт телевизорът Samsung улавя сигнала, когато телефонът е наблизо и безпроблемно възпроизвежда съдържанието с разделителна способност, която е оптимална за големия екран. Тази функция работи и в обратната посока, като дава възможност за мобилност и свободно движение.

Светкавично бърз достъп до всички функции на Samsung JU6440
Вграденият четириядрен процесор осигурява светкавичен достъп до смарт функциите на телевизора и високо качество на video streaming. Впечатляващо е и по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и плавното превключване между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници. Смарт телевизорът на Samsung е създаден, за да осигури всичко, което съответства на начина на живот на зрителя, с интелигентни приложения, които правят живота у дома по-забавен и пълен с чудесни изживявания.