МИСИЯ В МАКСИ МОДА: АКТУАЛНА И МОДЕРНА

2
Добави коментар

Мили дами

От десетилетия в модния бизнес се налагат само слаби модели като секс-символи. Психозата за отслабване е обзела цялото женско общество и дори стига до там, че взима жертви. Модната индустрия стана причина анорексията и булимията при жените да стигне до главозамайващи проценти. Според последните данни в България страдат от анорексия и булимия между 15-20 хил. души, но това не може да бъде много точна статистика, защото повечето семейства не подозират, че имат такъв проблем. За сравнение с България в модната столица Италия от тази болест страдат 70 000 хил. души.

Време е обаче нещата да се променят и всички дизайнери трябва да са го разбрали. През последните години все повече от тях се опитват да представят модели с по-закръглени форми. Идва време, в което кльощавата женска фигура вече няма да бъде шаблон за красота.

Истината е, че не всички жени могат да бъдат слаби, а по-пълничките също могат да са красиви, женствени и секси. Само трябва да се отърсят от натрупаните комплекси, да се погледнат в огледалото и просто да го пожелаят. Дори, ако килограмите са доста над нормата съществуват малки хитрости, които визуално да намалят теглото. Няма жена, която да не носи сексапил. Стига да има самочувствие и желание да изглежда зашеметяващо.

По-пухкавичките дами имат два типа структура: ябълка и круша. Каква е разликата между тях? И как може да се прикрият недостатъците ? Фешън чойс има отговори на тези въпроси:

Тип ябълка: спадат дами, който притежават едри гърди, широки рамене, изпъкнал корем и стройни крака. Един съвет носете поли с трапецовиден силует и задължително трябва да бъдат със средна дължина
Тип круша: към този тип спадат дами, които притежават тънка талия, хубав бюст и закръглени бедра. Друга препоръка от нас – пълните крака се прикриват най-добре с клоширана пола, която е с дължина под коляното

Нашите съвети също важат и за роклите. Така, че внимавайте, когато си избирате пола или рокля, защото може да се получи точно обратния ефект. Според прочути модни консултанти за по-пищните дами са подходящи V-образните деколтета, защото придават по-издължен врат, а от там и по-елегантен силует.

Ние от онлайн магазин Фешън чойс разработихме специална модна линия за нашите пухкавелки, които да бъдат винаги стилни, елегантни и много секси.

Предлагаме макси рокли, туники с къс и дълъг ръкав, панталони, поли, спортни екипи, якета, жилетки, които са българско производство, а специално за вас внасяме рокли и туники с къс ръкав от Италия. Общо взето помисли сме за всичко мили дами, за да бъдете винаги актуални и модерни c дрехите на онлайн магазин fashionchoice

Лятото вече чука на прозореца! Нали така, а вие готови ли сте? Този сезон е кошмар за нашите момичета. Не се притеснявайте fashionchoice e насреща и ще бъде вашият моден консултант!

МИСИЯ В МАКСИ МОДА: АКТУАЛНА И МОДЕРНА

Започваме с рокли. За пръв път в нашата колекция сме включили рокли от 100% висококачествен лен. Може да ги срещнете в десени на цветя или точки. Ленът мили дами е нашето спасение през горещите летни дни. Той държи прохлада през цялото време, като позволява на кожата да диша. Лесно се глади, но й лесно се мачка, но нас това не ни притеснява, нали!

МИСИЯ В МАКСИ МОДА: АКТУАЛНА И МОДЕРНА

Момичета идва време за море, а то се асоциира с моряшко райе. Независимо какво е модерно и актуално, то си остава вечно на мода. С моряшка тениска или рокля, то ние винаги сме в десетката. Първоначално моряшкото райе се въвежда през 1850г., за да може да се намери по-бързо паднал моряк зад борда. В наши дни няма флота на страна, която да не е облечена в райе. Франция е първата, която въвежда плетената раирана блуза, като стандарт за всички служещи във техния флот, а ивиците са 21, които символизират победите на Наполеон. Всички знаем, че белият цвят е единственият цвят, който не губи способността си да се отразява на големи дълбочини, а синьото си е цвета на морето, а тъмно синьото си е цвета на моряците от крайно време. От там идва синьо-бялото райе като символ на моряците и за тяхното безопасното плаване. В модните среди няма дизайнер, който да не е включил в своята колекция това прословуто райе, а заради него дори Жан Пол Готие е наречен „лошото момче на модата“.

МИСИЯ В МАКСИ МОДА: АКТУАЛНА И МОДЕРНА

Онлайн магазин fashionchoice ви предлага Лятна макси рокля на моряшко райе и копчета за акцент.
В този модел има една хитринка: Вертикалните ивици в десена на плата са подходящи, защото придават издълженост на силуета и оптически изглеждате по-елегантна.
В колекция за нашите момичета предлагаме и по-официални рокли на райета.
Ако все пак предпочитате да не бъдете с рокля, то ние отново сме помислили за вас. На страниците на нашият сайт ще срещнете туника с къс ръкав в моряшко райе. Всичко е въпрос на вкус, нали така!

В нашият сайт в колекция МАКСИ МОДА имаме специална категория Туники с къс ръкав, където може да ги срещнете с и без ръкави. Интересна е историята на туниките, която е съществува още от древността. За нейна родина се смята Древният Рим, но след превземането му от арабите, като наследник се явява Византия. От историческите хроники знаем, че Византия е Източната римска империя, защо на нейната територия населението е православни християни, но нека се върнем на туниките. За разлика от наши дни в античния свят тя се е носела й от мъже и от жени, като първо е възникнала военната туника, която дължина е била до коленете. В последствие започват да се обличат в нея и сенаторите, като на нея е бил зашиван специален знак и абсолютно задължителен цвят е бил белият. Като символ на социално съгласие и мир. Жените без значение дали са били робини или сенаторски съпруги придават на туниката завършен вид, като я украсяват с различни камъни. В наши дни туника излиза на подиума с един протест на хипитата през 60-те за борба против буржоазният начин на живот и войната във Виетнам с лозунг, който става девиз на цяло едно поколение „Правете любов, а не война“.

МИСИЯ В МАКСИ МОДА: АКТУАЛНА И МОДЕРНА

Те са били облечени с туники в различни десени на растения и цветя. В наши дни туниката се появява за пръв път в колекцията на известният френски дизайнер Ив Сен Лоран. В нашият сайт предлагаме над 150 модела туники. Така че сме помисли за всяка една дама и за нейният вкус. Материите, от които са изработени са лен, памук, полиестер, еластан и вискоза. Така, че не мислете дълго, а бързо си поръчайте желаната туника. Очакваме ви!

Показаните модели ще откриете на този линк www.fashionchoice.bg. Там ще намерите и много други изгодни предложения от най-новите колекция за 2015.

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони:
0897 234 734,
0888 234 734

Електронна поща:  [email protected]