Черешката на тортата Сезон 5 Епизод 18

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Черешката на тортат – Сезон 5

В петзвездното кулинарно предаване Черешката на тортата Сезон 5 всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова, пет известни личности приготвят по пет ястия, правят по пет изненади и изпълняват пет специални мисии.

От снимачната площадка на Кошмари в кухнята, където шеф Манчев е строг и непоколебим критик на родните ресторанти, през юни известният кулинар отново влиза в друго любимо свое амплоа – на главно действащо лице и съветник в Черешката на тортата сезон 5.

Сериозна конкуренция за титлата Най-добър домакин, специални мисии, множество изненади и неочаквани срещи обещава петият сезон на Черешката на тортата. Всяка седмица пет любими звезди ще се впускат в неповторимо петдневно приключение и пет кулинарни вечери за всеки от тях. Този път от домакините се очаква да са не просто добри, а брилянтни. Освен за гостите си ще им се наложи да отворят вратите на дома си и за зрителите на предаването, както и да впечатлят не кого да е, а самия шеф Манчев.

Кои ще са известните лица в новия сезон, ще се справят ли участниците с кулинарната магия, ще успеят ли да изненадат не само гостите, но и себе си с невиждани досега умения?

Черешката на тортата Сезон 5

понеделник – петък, 20.00 ч.

Уебсайт:

http://www.novatv.bg/chereshkata

http://play.novatv.bg/program/chereshkatanatortata

Галерия снимки: