Зали за конференции и семинари

1
Добави коментар
andreykvk
andreykvk

Заседателни зали за семинари и конференции

Бизнес хотел „Бородино“ предлага на московчани и гости на Москва услугата „наем на конферентна зала. Конгресен център Хотел „Бородино“ предлага най-добрите условия за бизнес мероприятия от всякакъв размер и вид.

 

Конферентните зали на Москва

Конферентните зали в Москва са доста разнообразни. Но „Бородино“ – не е просто хотел с конферентни съоръжения. Конгресен център Хотел „Бородино“ разполага с шест конферентни зали, оборудвани с професионална техника и климатик. Тук, можете да намерите място за конференции от всички размери и разновидности.

За мащабен бизнес или специални поводи, хотелът разполага с голяма конферентна зала „Бородино-Hall“, която може да побере до 500 души.

Бизнес среща с капацитет от 50-60 човека – „Rajewski“ е оптималната зала за всяко бизнес събитие: корпоративният интериор и специално предназначено техническо оборудване ще гарантират създаването на уникална работна среда.

Конферентна зала „Yermolov / Tuchkov“ ви позволява да организирате конференции с едновременни заседания, но за различните етапи в едно събитие.

Можете да наемете конферентна зала за бизнес събития: стаи „Уваров“ и „Воронцов“ позволяват срещи на ръководството, срещи на високо равнище, кръгли маси и др. събития с максимална степен на комфорт.

В арсенала на конгресния център има следните неща: професионална аудио техника, озвучаване, видео презентация и телевизионни технологии, както и оборудване за симултанен превод.

Ако нямате опит в провеждането на конференции и семинари,в конгресния център хотела на „Бородино“ може да получите помощ за организирането и техническа част от мероприятието като се обърнете към нашите служители.

 

Кетъринг за конференции и семинари

Хотелът организира също така и кетъринг за всички събития на територията на конферентния хотел. Кафе пауза, бизнес обяд, блок маса или банкет успешно допълват деловите прояви от всякакъв мащаб. За бизнес срещи в тесен кръг и други мероприятия хотелът предлага VIP ниво и наем на Пура бар. Това е една чудесна възможност да се създадат условия за отдих по време на напрегнатите преговори.

Цената за наем на зала за конференции се определя в зависимост от времето и условията на планираното събитие. Рент конферентни зали, предвижда използването на стандартно оборудване, което е включено в цената на наема. Времето за отдаване може да варира: можете да изберете да наемете за целия ден, половин ден или в удобни за вас часове.