Най-подходящият подарък за всяка зодия

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

 Овен Хората Овен държат да правят впечатление и да са в добра форма, особено по време на празниците, така че ще се зарадват на спортен уред или спортна екипировка. Опаковайте подаръкът им в червено. Ако имате романтични отношения с Овен, покажете му, че неговите нужди са важни за вас. Заведете го на любимото му място.

Телец Телецът би оценил всеки един подарък, който да трогне чувствената му натура. Дори кутия бонбони във формата на сърце са достатъчни. Този зодиакален знак си пада и по паричните подаръци, така че подарен ваучер за определена сума за даден магазин също би му допаднал. За Телеца качеството е по-важно от количеството. Той предпочита малко шишенце скъп парфюм пред голяма бутилка евтин одеколон.

Близнаци Интелигентните Близнаци обичат подаръци, създадени за умни хора, както и уникати. Близнаците обичат да канят гости, така че комплект изящни прибори ще бъдат от полза. Най-добре е да разпитате предварително и да знаете кой подарък би бил най-ценен в момента. Близнаците знаят какво искат, но просто твърде често променят желанията си. Не разчитайте на това, че миналата година е изявил желание да притежава нещо.

Рак Сантименталният Рак обича подаръци, подбрани индивидуално за него. Най-много ще го зарадват ръчно изработените подаръци – независимо дали става дума за картина, плетен пуловер или торта. Може да организирате семейна томбола или да се съберете с любимите на Рака хора. Това ще го направи истински щастлив.

Лъв Лъвовете обичат скъпи, забележителни, ефектни подаръци, каквито те самите правят. Освен това представителите на този знак си падат по хазарта, така че може да ги сюрпризирате с посещение в казиното или лотарийни билети. Организирайте парти в тяхна чест.

Дева Девите обичат практичните подаръци, затова гледайте да не ги обремените с безполезен подарък, който ще хваща прах в някой ъгъл. Девите обичат да изглеждат безупречно, така че може да се зарадват и на маркова козметика. При това са невероятно добре организирани и ще оценят по достойнство технологичен подарък.

Везни Везните търсят послания, затова е по-важно как ще им поднесете подаръка – от това какъв е. Ако все още се колебаете, поръчайте разкошен букет червени рози и оставете в него бележка, написана на ръка. Ако пък искате да им направите по-специален подарък, купете два билета за някакво събитие, където да отидете заедно. Везните мразят да правят каквото и да било сами).

Скорпион Скорпионите са много потайни и секси, затова биха харесали подарък, който да им придаде допълнителна загадъчност. Дизайнерски черни очила или часовник за мъжете, прозрачно бельо за жените Скорпионки. И тъй като Скорпионът обича да задълбава в нещата, може да се зарадва на стойностно четиво.

Стрелец Половината от удоволствието на Стрелците идва от разопаковането на подаръците. Ако не хареса подаръка си, представител на този знак ще ви го каже веднага. Ще избегнете подобни неловки сцени, ако подарите на активните Стрелци екипировка за планинарство и почивка на открито. Каяк или водоустойчиво яке ще са перфектен подарък. Трябва да заложите на авантюристичният им дух и страстта им към пътешествията.

Козирог Козирозите са кариеристи, затова харесват подаръци, които да подчертават бизнес-статута им. Кожена чанта за лаптоп или кейс с личен монограм ще бъдат много подходящи. Не им подарявайте нещо красиво, но екстравагантно и ненужно, а изберете вещ, която ще влезе в употреба.

Водолей Човек никога не знае по какво ще се увлече този променлив знак в следващия момент – днес това може да са скокове с парашут, а утре – йога. И все пак Водолеите непременно ще се зарадват на техника. Ако пък искате да подарите нещо по-лично, направете фотоалбум със снимки от съвместните ви подвизи и весели дни. Водолеят много цени приятелите си.

Риби Рибите ще ви бъдат особено благодарни за подарък, който ще им помогне да се скрият от жестоката реалност на заобикалящия ги свят. Бутилка шампанско, калейдоскоп или книга с приказки – каквото и да било, само да не е прагматично и практично. Тъй като това е воден знак, той ще се зарадва на спа процедури. А ако искате да направите много запомнящ се подарък, поднесете на този надарен от природата фотограф хубава цифрова камера.

източник: magicaura.com

Вижте още: 12 ПОУЧИТЕЛНИ ПРИКАЗКИ ЗА 12-ТЕ ЗОДИИ

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.