Бои и грундове с екологични емулсии Vechro – Магазин Колор 77 Пловдив

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Бои и грундове Вехро с отлично качество на най-добрата цена

В магазин за строителни бои и материали Колор 77 ще намерите богата гама бои и грундове с екологични емулсии, произведени от Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични бои – гръцката фирма Vechro.

Вехро се отличава в предлагането със своята уникална система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е – околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

SMALTOPLAST extra БЯЛА
Екологична гладка боя с емулсия. Слаба миризма, много добро свойство за измиване и износоустойчивост. (EN 13300, клас 1). Отлична покривна способност. Най-продаваната (на гръцкия пазар) екологична боя с емулсия на най-добрата цена.
Разтваряне (отношение): 5-15% с вода. Покривност: 11-13 м2/л.
Повторно нанасяне: 3-5 ч.
Време за изсъхване (23ºС): ½ – 1ч.

SMALTOPLAST extra Silk eco
Екологична боя с емулсия, с кадифена повърхност. Без мирис, хигиенична и хипоалергенна. Отлично свойство за измиване и износоустойчивост (EN 13300, клас 1). Сертифицирана за свойство срещу алергенност, причинена от плесен и бактерии, както и за осигуряване на подходяща жизнена среда за страдащи от астма и алергии. Отлична покривна способност.
Разтваряне (отношение): 10-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ – 1ч.
Повторно нанасяне: 3-5 ч. Покривност: 12-14 м2/л.
Продукт с приложена нанотехнология.

SMALTOPLAST extra Антибактериална
Екологична гладка боя с емулсия, с антибактериална характеристика (гъби). Без мирис, много добро свойство за измиване и износоустойчивост. (EN 13300, клас 1). Отлична покривна способност.
Разтваряне (отношение): 8-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ – 1ч.
Повторно нанасяне: 3-5 ч. Покривност: 11-13 м2/л.

SMALTOPLAST универсален грунд
Екологичен, прозрачен, акрилен грунд с нанотехнология, на водна основа, без мирис. Предназначен за външна и вътрешна употреба, с отлична адхезивност и алкална устойчивост. Отлично проникване, дълбоко подсилване на стени с пореста повърхност като бетон, мазилки, гипсови и циментови панели и др. Отговаря на изискванията за пропускливост на въздух, водоустойчивост и намаляване на тенденцията за разпрашаване на солите от стените.
Разтваряне (отношение):0-100% с вода. Време за изсъхване (23ºС): 1 – 2ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л.
Продукт с приложена нанотехнология.

Акрилен грунд SMALTOX хидро
Екологичен, водоразтворим, 100% акрилен бял грунд без мирис, за употреба на открито и закрито. Подходящ за грундиране и заличаване на петна от стени, гипсови панели, бетонени панели и тавани. Отлична адхезивност и покривна способност, бързо изсъхване и повторно нанасяне на водоразтворими бои с емулсии. Много добра адхезивност на стари алкидни повърхности.
Разтваряне (отношение): 5-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ – 1 ч.
Повторно нанасяне: 3-4 ч. Покривност: 11-13 м2/л.

Акрилен грунд на водна основа SMALTODUR хидро
Екологичен, прозрачен, акрилен грунд на водна основа, без мирис, за употреба на закрито. Заздравява повърхности като хоросан, бетонни или гипсови панели и т.н. Увеличава адхезията, както и покритието на боята, заради своята ниска абсорбция на повърхността.
Разтваряне (отношение): 50-100% с вода. Време за изсъхване (23ºС): 1-2 ч.
Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л.