Новият албум на Глория е вече факт

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Както Меломан.бг обеща, Глория пусна нов албум, който носи заглавието „Пясъчни кули“. Неговата поява е специален подарък за многобройните й почитатели в навечерието на рождения ѝ ден.

Музикалният проект съдържа 12 песни, сред които присъстват сингли от последните няколко години – „Двойна игра“, „Убиваш на място“, „Пулс“, „Безсъние/ Insomnia“, „Обратно броене“, „Криле“ и др.

Запазено място в албума имат и едноименната балада, дала заглавието на проекта, както и последният до момента дует на Глория и Симона Загорова – „Ако счупят всяка нота“.

„Като буря“, „Изсвирете нещо ударно“ и „Прегърни ме“ са новите заглавия в албума. По музиката на песните от албума, Глория е обединила своите творчески идеи с различни композитори, сред които са Калин Димитров, Димитър Петров, Светослав Лобошки и Дани Манолова.

В този албум дъщерята на Глория – Симона, се проявява за пръв път и като композитор на една от песните – „Буря“. По отношение на текстовете Глория и Мариета Ангелова отново са творческият тандем, излял душата си в рими.

На 28 юни, когато Глория празнува своя рожден ден, ще бъде излъчен премиерно музикалния филм „Пясъчни кули“, в който певицата разказва интересни подробности за създаването на песните от албума.

В YouTube вече са налични и видеореализации на две от новите песни.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It