Печели пари онлайн, бъди независим!: Присъединете към партньорската програма на MyThemeShop и да генерирайте пасивни доходи

1
Добави коментар

MyThemeShop е уеб компания, която се занимава с породажба на WordPress теми. Аз имам акаут в MyThemeShop и от миналия месец до днес направих една добра сума от партньорска програма на MyThemeShop .MyThemeShop предоставя висококачествени първокласни WordPress теми на достъпни цени. И поради тази причина е много лесно да се изкарат добри пари от тях.Повече от 

2,45,185сайтове използват шаблони от MyThemeShop по-добро доказателство от това няма от доволните им клиенти.Mythemeshop предоставят най-висок процент комисионни за нейните филиали. Това наистина се чувства добре, когато получавате известие за продажба от MyThemeShop. Това наистина ме мотивира да блогвам повече и да препоръчвам на хората да се присъединят към тази партньорска програма и да правите добри суми от нея. По-долу съм публикувал скрийншот за развитието на акаунта ми!

Защо трябва да се присъедините към партньорската програма на MyThemeShop 

Няма минимален праг на изплащане на приходите Ви

Това е много добро решение за плащане от MyThemeShop. Като цяло, повечето от фирмите имат ограничения върху техните печалби. Аз съм виждал много блогъри, които правят няколко продажби и не могат да си вземат парите точно поради тази причина. И всичките им усилия отиват на вятъра. Но след като се присъедините към Mythemeshop можете да си вземете парите и за една продажба която сте направили.

Кукитата на сайта се пазят 60 дни

Ако сте изпратили клиент които не купи в момента но купи в рамките на следващите 60 дни, вашата комисия ще бъде изплатена.

 Ако привлечете други хора ще печелите комисионна от 10%

Mythemeshop също доставя двустепенна партньорска програма. Ако привлечете други хора да се присъединят към партньорската програма и започнат да печелят 10% от комисионата им ще е  за вас.

Много добра банерна система

Mythemeshop предоставя оптимизирани и креативни банери което повишава процента на продажбите.
След като се регистрирате като филиал на MyThemeShop можете да направите заявка за купон. Хората обичат отстъпките в днешно време.

Много добра афилейт подръжка

Аз съм бил филиал на много други компании, но никога не съм попадъл на такава подкрепа която се предлага от MyThemeShop. Тя осигурява поддръжка по имейл на всички свои филиали.  

Как да се присъедините към партньорската програма на MyThemeShop 

Стъпка 1. Кликнете на линка ПРИСЪЕДИНИ СЕ СЕГА КЪМ ПРОГРАМАТА и кликнете върху „Sign Up“ бутона.Стъпка 2. Просто въведете вашето име и имейл адрес в прозореца.Стъпка 3. Потвърдете регистрацията през имейла си.

Поздравления! Всичко е ОК можете да продавате темплейти през акаунта си.

А сега нека да ви кажа как можете да направите $ 2058 

Това не е толкова просто като да се присъедините към програмата и вмъкване партньорски банери на вашия сайт това няма да ви изкара 2058 $ на месец. Трябва да се направи добра стратегия на продажбите. Ето някои съвети, за да се опрости работата и да генерирате по-добри продажби     Измислете си една добра дума която да класирате по-високо в резултатите от търсенето за да направите повече продажби. Следвайте това ръководство, за да научите подходящата стратегия за генериране на повече продажби.        Напишете Привлекателни заглавия, за да подтикнете читателите си да кликват на линковете ви.     Поставете партньорски връзки и в предишните си мнения.     Споделете вашите партньорски връзки с вашите регистрирани в блога читатели.     Добавете партньорски банери в заглавията     Споделете купона си за отстъпка в мрежата     Използвайте AuthorHReview плъгин да покажете рейтинга в резултатите от търсенето.     Напиши мета описание на вашия пост     Използвайте Hello Bar да се повиши процента на реализация.

Лично съобщение от редактора 
MyThemeShop е една от най-добрите партньорски програм ако работите в подобна ниша като моята. Можете да направите доста добър доход от тази програма, след като си направите малко усилия. Като начинаещ никога не мислех, че може да се направи толкова добър доход от филиал на маркетинга. Но след предложение от приятел се присъединих към Mythemshop  и резултатите не закъсняха. Така че, какво чакате?Ако все още имате някакви въпроси относно тази програма не се колебайте да ме питате чрез полето за коментар или се свържете с мен лично.Благодаря, че прочетохте материала.