COLIKIND/КОЛИКИНД/ЕНТЕРОКИНД/ СОЛ. 20МЛ ХОМЕОПАТИЧНИ КАПКИ ЗА КОЛИКИ ПРИ БЕБЕТА

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

Коликинд (Ентерокинд)

Най-честата причина за плача при новородени в първото им тримесечие са чревните колики. Коликата е силна болка в корема, придружена от неспокойство. Бебето плаче, присвива крачета към коремчето, което естествено силно тревожи родителите. Главната причина за образуването на колики при бебетата е все още недоразвитият им стомашно-чревен тракт, при който се наблюдава некоординираност на моторните дейности на червата, дефицит на ензими. Като последствие се активизират процеси на ферментация, които водят до създаването на газове, изпълващи червата. При борбата с бебешките колики се използват редица натурални средства – отвара от билки (копър, лайка), масажи, затопляне, медикаменти, съдържащи симетикон и др. Нито един от тези методи не елиминира причината за поява на коликите. А Коликинд дава чудесна алтернатива на тези методи и безопасно, ефективно лечение на спазмите.

Коликинд* е немски комплексен хомеопатичен продукт, който се използва за облекчаване на колики, при подуване на корема и прекомерно отделяне на газове, при разстройства на чревния тракт, придружени от болки и спазми при бебета.

Предимствато на Коликинд е в разнообразното му действие. Той помага при успокояването на болките в корема от всякакъв характер (спазми, подуване), тъй като действа върху симптомите и причината за появата им (подобрява и най-вече синхронизира перисталтиката, като нормализира секрецията на храносмилателните ензими спрямо възрастта). Поради тези причини Коликинд е уникално лекарство. Не е изненадващо, че при клинични тестове Коликинд се справя 2 пъти по-ефикасно от медикаменти, съдържащи симетикон1. Коликинд се понася добре и е подходящ за употреба при бебета от първия ден на раждането им. Продължителността на лечението е до облекчаване на симптомите и може да продължи с месеци, ако е необходимо.

 

Ентерокинд – бързо облекчава симптомите на чревните колики и елиминира болките в областта на корема, подуването и прекаленото отделяне на газове при бебетата.

 

Производител и притежател на разрешението за употреба:

Deutsche Homöopathie-Union
DHU-Arzneimittel GmbH & Co. KG
Медицинско представителство за България:
Алпен Фарма ООД
София, България

*Информация за лекари и фармацевти за използване в професионалната им дейност. Преди употреба прочетете упътването. Дръжте далеч от досега на деца.

 

Самолечението може да бъде опасно за Вашето здраве!