Прочистване на организма с ориз

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Тайната на ориза се крие в кристалната му структура. С този метод червата, кръвоносните съдове, ставите и други части от отялото се освобождават от токсините и тежките метали. След прочистването с ориз ще се чувствате едновременно по-здрави и по-млади!

Токсините в организма създават проблеми, за това е важно да се прочистим от тях. Има много начини за детоксикация и прочистване на тялото, но един от най-ефикасните е този с ориз!

Тайната на ориза се крие в кристалната му структура. С този метод червата, кръвоносните съдове, ставите и други части от отялото се освобождават от токсините и тежките метали.  След прочистването с ориз ще се чувствате едновременно по-здрави и по-млади!

За детоксикацията ви е нужен съвсем обикновен ориз. Количеството се определя според годините ви. Ако сте на 35 години, са ви нужни 35 супени лъжици бял ориз.

Първо измийте добре ориза, след това го изсипете в стъклен буркан. Напълнете буркана с топла вода и затворете капака. Сложете го в хладилника и го оставете да престои 24 часа.

На сутринта изсипете водата и пригответе една лъжица от ориза само с вода  -за  3-4 минути на котлона. Правете тази процедура на празен стомах сутрин.

Бурканът отново се допълва с топла и вода и се прибира в хладилника. Повтаряйте процедурата докато не ви свърши ориза. По време на лечението е желателно да пиете минимум 2 литра течности на ден (вода или зелен чай)

След приема на ориза сутрин е желателно да не се хапва нищо друго, минимум 3 часа.

След детоксикацията  болките в гърба и ставите ще останат назад в миналото.