Дамски бански рокля, идеалния вариант за прикриване на килограми

7
Добави коментар

 Дамски бански рокля, идеалния вариант за прикриване на килограми

Ако сте в търсене на перфектния бански за плажния сезон , обърнете внимание на банските тип рокля. Тази опция е идеална , особено за момичетата , които искат да скрият някои от недостатъците на фигурата и засилят нейните достойнства.

Тайните на избора

Най-важното предимство на роклите бански  е, че се намери един успешен модел за дами с различни  типове фигура. За да не сбъркате с избора , следвайте тези правила :

1.Ако вашата основна задача  е да се скриете изпъкнал корем , тогава вие трябва
да изберете бански с по-дълга горна част, който  по стил напомня на мини – рокля. Повечето от тези модели са оборудвани със специални еластични вложки, които създават прав силует. Все пак , не забравяйте, че този вариант е по-подходящ за жени с добра форма на  крака.
2.Ако искате да скриете пълнотата на бедрата ,вземете за себе си бански с пришита в основата разкроена пола. Този стил не само ще ви направи визуално по-слаби , но ще обхване най-проблемните зони при жените . Също така, погледнете и моделите бански костюми с ярко оцветена  горна част и монохромни тъмна пола. Тази комбинация ще засили ефекта и ще ви позволи да се чувствате уверени на плажа и секси .

3.Ако искате да увеличите визуално гърдите , изберете модел с ярък детайл на корсажа . Има много различни опции, като интересни драперии или ярък цветен детайл в областта на деколте . Всичко зависи от вашия вкус .

4.Прекрасен вариант за жени, които искат да се скрият обем в областта на
кръста и подчертаят женствените извивки стават плажна туника, като дълбоко V -образно деколте ще засили  ефекта. В допълнение , този метод ще отвлече вниманието от проблемните области и съсредоточи цялото  внимание по същество.
5. Ако сте решили да скриете няколко килограма визуално, не избирайте светли нюанси а  по-добре пробвайте бански рокля в тъмен оттенък.

Като  се имат предвид тези прости правила , както и особеностите на фигурата ви ,
помислете за образа на вашия  идеален бански и  преминете към търсенето му . Не забравяйте , че свободните рокли бански за плаж визуално ви направят по-слаби а отделните елементи като
, къса пола или богата драперия са в състояние да направят невидими недостатъци на тялото ви  и да изложат вашата фигура по най-добрия начин.

От къде да купя рокля бански ?

Въпреки набиращата популярност на модела бански рокля, все още е трудно да се намерят по магазините.

Има няколко световни производителя, който имат значителен опит в шиенето на подобен род бански и могат да предложат разнообразни модели бански рокля за различни типове фигури и размери. Едни от тях са Lascana и s.Oliver. Те от дълги години се занимават с разработка на дамско бельо и бански и знаят всичко за качеството, като го прилагат в колекциите си.

Особено внимание производителите обръщат внимание на разработването на модели бански рокля за пълни жени и момичета. Благодарение на тях и дамите с пищни форми могат без притеснение да отидат на плаж.

 

Like this:

Like Зареждане…

Related