6 модни тенденции от света на модата за едри дами

8
Добави коментар

6 модни тенденции от света на модата за едри дами

Да изглеждат стилно и модерно искат всички представителки от нежния пол, но по-трудно  се справят с тази ситуация дамите с по-пищни форми Тези момичета трябва да прекарват часове наред в ходене по модни магазини и в търсене на нещо подходящо и в същото време красиво. Ето защо модните дизайнери все по-често обръщат внимание на пълните момичета, създавайки за тях цели колекции. Ето един преглед на шест тенденции в модата за пълни жени.

1. Новината за този сезон са стеснените панталони. Дизайнерите са решили да оставят зад гърба си широките и балонни стилове, които само скриват апетитните форми на по -едри темомичетата. С тесен панталон в един цвят всяка от притежателите на прекрасни форми визуално става визуално по-слаба и висока.

2. Модните дами с широки бедра и пищен бюст ще бъдат изненадани от дизайнерите приятно с ярки принтове. Това са най-модните в момента обелни фигури, геометрични принтове и райе.

3.На пика на популярност този сезон в модата за пълни жени 2013 година е ефектната драпировка, успешно скриваща корема. Това са рокли, поли а и топове с подобен подходящ за закръглени жени елемент. Тази драпировка изключително ефективно скрива недостатъците в областта на талията и корема.

4 Незаменима във гардероба на всяка по-едра красавица е полата молив до коляното. Тази стилна вещ, популярна от доста години е прекрасна възможност за дамите с по-закръглени форми да подчертаят своите предимства и срият недостатъците си.

Полата тип молив ще направи всяка „дебеланка“ елегантна и стилна, придавайки на образа и елегантност и стил.ю

Сортирай по

33,00 лв
В наличност
добави в количка Разгледай Избери и сравни
5. Необходимо е да се отбележи, че този сезон са модни и дрехи на райе. Всички модни дизайнери включват дрехи на райе за по-едри дами, като обръщат внимание , че райето е вертикално, защото по този начин видимо издължава силуета.
6.Не забравяйте аксесоарите. Дизайнерите предлагат на едрите жени смело да комбинират тънки коланчета, креативни копчета и бродерии, отвличащи вниманието и насочващи го към себе си.

Like this:

Like Зареждане…

Related

Posted in Мода, Мода за едри жени