Летни рокли за едри жени , видове рокли за пълни дами

8
Добави коментар

Летни рокли за едри жени за лято 2014 година, видове рокли за пълни дами

Подгответе ските през лятото а през зимата роклите … Самата рокля е универсален летен костюм, който е подходящ за офиса или на път или на разходка . Стройните жени могат лесно да изберат една лятна рокля , защото те се вписват почти във всеки модел , докато избора на летни рокли за по-едри жени може да претърпи някой трудности.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

И все пак , собствениците на пищна фигура не трябва да се срамуват и да не забравят да носят рокли, които все пак са стандарта на женственост и сексуалност. Въпреки това, при търсене на летни рокли , пълната жена трябва да знае точно кой модел ще подчертае достойнството на фигурата и и ще скрие недостатъците . И така, на какви модели летни рокли трябва да обърне внимание на жената с едри форми :

Моделите с висока талия

Този стил летни рокли подхожда на пълни жени, които искат да се скрият пълните си бедра и корема , кактои съсредоточаването е върху гърдите. Летните рокли за едри момичета могът да са трапецовидни или с А- образния силует с колан под гърдите и умерено открити рамене. Дължината на роклята зависи от нейната цел и вашите предпочитания.

Ако изберете лятна рокля за офис, насочете вниманието си към средната дължина а ако носите рокля през почивните дни, то тя може да е дълга, като обувките към нея може да са дори балеринки или сандали.
Съществува стереотип, че пълните жени е по-добре да носят широки, обемни рокли за да крият недостатъците на пълната фигура. Но имено този модел ще ви направи още по-обемна и безформена. В умерено прилепнала лятна рокля перфектно ще се акцентират предимствата на силуета ви. Тези рокли изглеждат страхотно с широк колан или в комбинация с късо болеро. Между другото, болерото ще скрие пълните ръце ако се притеснвате от рокля с презрамки.

Рокля халат

През лятото на 2014 гособено актуални са рокли тип халат и рокли ризиТакива модели летни рокли за по-едри жени , подобно както за слаби дами са универсална лятна дреха – идеални както за офис , така и за свободното време. При избора на тези рокли е важно да запомните, че обикновен тъмен цвят визуално ще ви направят по-слаби а копчета, ленти , джобове и ревери могат да привличат внимание и по този начин да се скриете недостатъци.

Дълги рокли

Пълните жени изглеждат добре с дълги рокли до земята. Идеална комбинация е тип корсет отгоре и разкроена пола, която ще скрие големи бедрата и стомаха . Офис версията на този модел предполага пола с плисета. Въпреки това, ако сте с пълни ръцете, не забравяйте да сложите късо сако или леко дантелено болеро за да съответства на роклята.

Съвети за избора на материи и цветове на летни рокли за пълни жени :
Дайте предимство на летни рокли от памук , шифон, жарсе ,
Ако изберете рокля с принт , то винаги трябва да бъде вертикално , която ще направи визуално по-тънка фигура
Не избирайте рокли с големи принтове – ще ви направи по-пълна.
Буфони, жабо, бухнали ръкави, много бижута , са елементи, които не се допускат в моделите за пълнижени
Въпреки стереотипите , дамите с наднормено тегло не могат да си позволят да избират лятна рокля в ярки и наситени цветове – червено, лавандула, тюркоазено , жълто .

Like this:

Like Зареждане…

Related