Какви дрехи да облека над банския костюм? Летни дрехи

8
Добави коментар

Какви дрехи да облека над банския костюм? Летни дрехи

Най-накрая приближава вашата лятна почивка . Прекрасния бански  е закупен и изглежда че всичко е наред. Може би обаче, ще трябва да решите с  какви дрехи ще стигнете до плажа , защото никой не е отменил плажния дрес код. Искате да се чувствате  удобно и модерно в същото време . В такъв случай , трябва да се обърне внимание на дрехите над банския костюм това  лято, които хармонично съчетават елегантност и комфорт.

Видове дрехи над банския костюм

Плажните дрехи като облекло над банския костюм –  това е  прекрасен плаж аксесоар, който ще ви предпази от жаркото слънце и украсяват своя притежател . Нека разгледаме какво е са те.
Може би основния аксесоар към банските, който може да се ползва по много и различни начини е пареото – голямо парче плат, обикновено изработено от памучна или друга тънка материя, успешно прикриваща бедрата на дамите. От скоро към пареото се включват и други дрехи като  плажни рокли , туники полупрозрачни рокли и плетива .

Модерните дрехи за плаж са с дълбоко деколте и може да са изработени от :
• памук;
• коприна ;
• шифон ;
• сатен ;
• прежда.

Този сезон  на мода са дрехи от шифон  и тип плетиво.
Плетени дрехи за плаж ?

Тези модели имат доста оригинална форма и може да приличат на малка или голяма мрежа. Често те са едноцветни – използват се цветове  като  бял , пясък , черен, тюркоаз и червено .

Между другото , ако се чувствате за „потенциални  занаятчии“ , можете лесно да си направите сами подобна мрежа.

Ако изберете плетиво за плажа, обърнете внимание на самата прежда- добре би било тя да е от натурални конци и най-вече памук, в противен случай , ще ви бъде горещо и неудобно.

Шифон пелерини над бански

Това лято , модерните жени също трябва да обърнат внимание на прозрачното облекло за плаж над банския . С тези модели , всяко момиче ще изглежда много сложно и загадъчно. В допълнение , тези продукти са много практични – те не се мачкат и изсъхват бързо .

 Лятна туника в зелено с прозрчаност, идеална за плаж, може да се ползва от бременна – рязан модел под бюста, размер Л  

Like this:

Like Зареждане…

Related