Реплики – телефони, смартфони

1
Добави коментар

Първо проверете цвета на кутията и вида и. Обикновено репликите не могат да издокарат идеалния дизайн и печат на оригиналните кутии.  Цвета на оригиналната кутия е бял, докато при фалшивите модели обикновено цвета е бежов/кремав или друг светъл цвят с лошо качество на печата.

Погледнете и надписите на кутиите някой реплики имат изписан несъществуващ номер на модел – “SM-G920″ , това е сигурна гаранция за фалшификат.

 

Друго което можете да сравните е дупката за Нано – Sim слота. Тя се намира отгоре при истинския модел и от долу при фалшифия.

Още един типичен пример труден за имитация при фалшификатите са лещите на светкавицата. Фалшивия (репликата) на S6 няма лещи и това се вижда ясно като един жълт кръг.

Ако продължим да разглеждаме двата телефона ще забележим и друга разлика – оригинала има изписан под надписа Samsung – името на модела – Galaxy S6 , докато при репликата отсъства такъв надпис.

Ако погледнем отдолу двата модела трудно може да се намери разлика, но все пак се забелязва червеникава пластмаса при фалшивия модел която отсъства при оригинала.

Друго нещо чрез което можете лесно да разпознаете фалшив Galaxy S6 е резолюцията на дисплея. При фалшивите (репликите) е максимум 720p и лесно можете да различите пикселите, докато при оригиналния модел е неколкократно по-висока, което прави невъзможно да видите пикселите на дисплея с просто око.

Друго което различава репликата е ако влезнете в менюто на телефона – Настройки – > За телефона (Settings->About Phone) ще видите ,че модела който се изписва е “SM-G920F” . Фалшивият Галакси С6 също така не поддържа HSPA+/3G или 4G LTE. Друга отличителна черта е че бутоните на фалшивият модел светят в синьо докато при оригинала те са бели. Оригиналния модел също така поддържа и ODIN режим на сваляне при който ако задържите последователно бутоните за- Сила на звука нагоре (увеличаване), Домашен бутон, Бутон за захранването (изкл/вкл.) при което се активира режим на сваляне ODIN, докато ако го направите при фалшиф/реплика на S6 (mini) то ще се покаже екран с китайски символи.

Like this:

Like Loading…

Posted in s6 реплика

Tagged реплика с6, s6 replica

Jun·30