Лондонска шаврантия

1
Добави коментар

По чисто икономически причини се озовах в Лондон, а факта, че бях доста добре с английския, ми помогна да намеря „престижната“ професия градинар. Компанията, в която работех, обслужваше предимно богати клиенти от северен Лондон. Имаше една червенокоса дама, която държеше в края на всяка седмица градината и да бъде освежавана. Сред колегите се носеха доста слухове за нейните изпълнения, но аз като новак не бях на вътре в нещата. Но всяко нещо си има първи път… Беше няколко дни преди Коледа и понеже повечето бяха запразнили, на мен се падна честта да се погрижа за въпросната градина. В ранния следобед вече приключвайки, видях че въпроната дама се прибира със спортната си кола. Виждайки ме в градината, ми махна с ръка за поздрав, а малко след това ме попита бих ли и помогнал да свали багажа от колата. С удоволствие и помогнах, за което бях поканен по на питие за коледните празници. Когато влязохме в добре обзаведената къща, вътре ни посрещна с радостен лай голямо куче, от породи не разбирам… Дамата приготви по коктейл по нейна рецепта -водка, бакарди, лимон и лед. Доста добре ми дойде. Седнахме за бързо уж, но коктейла се по повтори, а нейния и потрети. От алкохола езиците се поразвързаха, споделихме кой от къде е, оказа се ирландка, дошла на свадба на братовчед си и останала в Лондон… Докато си бъбрехме кучето се галеше ту в мен, ту при нея, но на нея често слагаше глава межда краката и. Вече доста замаян от алкохола я попитах защо и е това голямо куче в къщата- за пазач или….дяволито поглеждайки ме, тя поразтвори крака и се погали между тях. Като по покана кучето заби глава там долу и доста стръвно зализа ръката и. Притворила очи и явно доста отнесена вече, тя свали клина, с който беше и даде възможност на палавия кучешки език да стигне до мократа вече и доста ароматна пичка. Гледах като в транс и не можех да асимилирам това нещо. В един момент червенокосата жена се разтресе от удоволствие и стисна крака, присегна с ръка и заголи доста голям и черван член, който стърчеше отдолу на кучето. Започна да му бие чикия. Не издържайки повече на гледката и явно не мислейки за последствията,  разкопчах работния гащиризон и извадих надървения си кур. Погалих го с ръка и го доближих до устните на примрялата от удоволствие жена. Без никаква съпротива го пое в малките си сочни устни и за кратно време ме изцеди до капчица, поглъщайки всичкия нектар, с който напълних устата й…

Честно казано, не вярвах, че отново ще се срещнем с въпросната дама ,но съдбата понякога си прави приятни шеги с нас… Бяха минали само 4-5 дни – точно дните между Коледа и Нова година. Официално знаехме, че почиваме, а и ни изненада първия от доста години сняг на Острова- мисля казваха, че повече от 50 г. не бил натрупвал така в Лондон. Пиех поредното сутрешно кафе и слушах поредната врява на съквартирантите/семейство полски цигани/ когато телефона ми звънна и за мое учудване беше шефа на агенцията, за която работех.
-Искаш ли да изкараш една готина надница? -беше въпроса му директно.
– С удоволствие, стига да има кой да плаща – отговорих.
Даде ми адреса и за учудване се оказа на на дамата с огнените коси.
– Но аз скоро се погрижих за градината, защо отново?
– Днес няма да е градината. Проблема е снега, но на място ще се уточните. Хващай буса и върви ако си навит.
Обед вече беше минал когато звъннах на вратата. Посрещна ме лая на четирикракия прияетел и малко след това се появи и самата мис Джени.
– Здравейте, мис. Какъв е проблема днес?
Приятната дама сподели, че следобед ще прави малко женско парти, а снега пред гаража и в градината я притеснявал.
– Би ли се справил с проблема ,моля? Ще си платя колкото кажеш…
. С удоволствие, разбира се -отговорих и се огледах за необходимите ми неща.
– Всичко което би ви свършило работа има в гаража. Аз ще изляза на шопинг на бързо докато свършите работа. Кафе или чай да ви направя?
– С удоволствие бих пил кафе, черно и без захар.
С чаша кафе и голяма лопата ми беше по-скоро удоволствие да изгреба малкото сняг пред гаража и алеята пред къщата. Когато влязох в градината видях че кучето е затворено вкъщи и реших да го пусна да поиграе докато работя. С учудване видях, че в купата му за хранене има няколко сварени яйца полети с някакъв сос, но не се замислих над това. Събрах снега от алеята, бутнах и натрупания по живия плет и се събра доста голяма купчина. Явно детското в мен надделя, защото на шега направих доста голям снежен човек- нещо нормално за у нас, но не и за Лондон. Скоро мис се върна и остана доста очарована от творението ми….
– Това е чудесно, как само ще се изненадат гостите ми….-каза тя .
Много ли гости ще посрещате?
– Не, но ти ще ги видиш съвсем скоро -отговори.
Наистина докато говорихме пред къщата спря сребрист Ягуар, от който слезе най-бледата жена, която бях виждал. С дълги крака, сламена коса- типична англичанка.
Още не стихнали охканията, ахканията и целувките, когато до Ягуара спря малко джипче от което слезнаха две полуазиатки- полуевропейки. Симпатични, подвижни и шумни дами.
Домакинята с гордост им показа снежното ми творение. Бяха радостни като деца. Само англичанката го изледа критичо и каза:
Това безполово същество ли е или….?
Нещо ми щракна в главата и взех от покупките на Джени банан- дълъг и сочен, и го забих там, където би бил мъжкия инструмент…
– Така е по-доре, усмихна се русата палавница, но трябва женска ръка, и клекна до снежкото забелвайки банана. След това с малките си устенца отхапа част от него, като остави кората да виси. -Ето сега е напълно наред.
– Смеейки се, всички влезнахме в къщата като дамите бяха посрещнати с особено внимание от четикрикия домакин. Всяка беше подушена….лизната …
В приятно затопления хол връхните дрехи бяха излишни и за мое учудване и трите гостенки се оказаха доста оскъдно облечени под тях. След първите няколко коктейла започнаха да падат и задръжките. Аз карах все още на кафе и много малко водка но гостенките бързо влязаха в ритъм. Насядали на мек индийски килим на пода, те бяха на особеното внимание на кучето. В един момент главата му се оказа между дългите бели бедра на русата красавица, а една от сетрите галеше гърба му бавно слизайки с ръка към корема, а от там и към надървения му вече член. Скоро и втората сестра се оказа в групата, но вече прилегнала и засмукала червената пръчка под корема на животното, то продължаваше да обработва с грапавия си и горещ език русата дама, но вече явно това не и стигаше….
Докато всичко това се случваше на пода, домакинята беше приседнала до мен с чаша в ръка и почти безразлично отпиваше.
-Ти няма ли да се включиш в играта с любимеца си- попитах.
– Не. Имам го всеки ден, днес е за тях.-И посегна с ръка към издутия ми цип -я да видя тук какво има …
Откопчавайки ципа на дънките извади коравия ми и вече тръпнещ кур, и нежно го засмука лягайки в скута ми. Продължи да си играе с усти и език.
В това време на пода кучето вече беше яхнало русата красавица и подпомагано от едната от сестрите беше набило члена си в сълзящата и пичка. Тя от своя страна лижеше другата сестра и я чукаше бързо с пръсти..
Явно на кучето му дойде момента да се празни, защото красавицата нададе доста силен стон и забрави за прелестите пред нея, а се отдаде само на удоволствието в нея… След това трите дами на няколко пъти заставаха в партер пред четирикраката секс машина и бяха изчуквани доста добре според техните стенания и охкания.
Галейки Джени усетих че вече не и стига само устното занимание и вдигнах главата и. Тя се изправи, съблече блузата, с която беше и пред мен се показаха бих казал по детски закръглени гърди, с не големи, но с правилна форма зърна, които сякаш се молеха да бъдат целувани и галени с език. Леко отмествайки прашките встрани Джени бавно, много бавно, се надена на надървения ми член. Доста мокрото и котенце се плъзгаше бавно и сякаш нямаше край. Когато пое целия ми член в себе си, тя спря за момент, сякаш искайки да свикне с него и после започна бавно като в транс да кърши нежното си тяло….целувайки нежните и гърди. Ровейки с червения пламък на косите и многократно усещах пристъпите на удоволствие, което тя изпитваше достигайки върха….1.2.3.4 пъти… Захапала ухото ми тя сякаш се молеше за пощада, която от моя страна не закъсня. Когато засмука ухото ми и заби палаво езиче в него, не издържах и бурно и силно изригнах в стегналото ме като в клещи тяло… Усещайки моя удар тя бясно завъртя тяло и влязла в ритъм успя за сетен път да свърши едновременно с мен…. Отпуснати и морни, не зная миг ли или час, сме стояли вплели тела… В един момент усетих нещо космато и топло да се търка до нас. Отваряйки очи видях три вплетени в странна конфигурация едно в друго три нежни женски тела и един рошльо търсейки внимание. Осъзнах, че ако искам да се прибера в квартирата, трябва спешно да се изнеса или рискувах да търся такси, а то… Като в просъница Джени стана да ми пише чек за свършената работа, което за мен си беше чиста проба обида. Разбрала това тя нежно ме целуна и пожела весела Нова година.
Носещ със себе си аромата на нежния и парфюм и мириса на много страст и секс, се качих на един от последните бусове. Не знаех дали отново ще срещна детето-жена Джени, нейния домашен любимец….нейните палави дружки ….знае ли човек какво го чака…. Животът е шарен и непредвидим…