ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

2
Добави коментар

Срокът за приключване на обученията с ваучери по програма“Аз Мога Повече“ 2014-2015 е удължен до 31.08.2015 г.

Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД, гр. София с лицензия №2014121174 предлага професионално обучение по готварство, фризьорство, козметика и други професии.

Ние сме одобрен доставчик на обучение по програмата “АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” към бюрото по труда.

Нещо повече за програмата

Програмата „Аз Мога Повече“ 2014-2015 дава възможност на работещи в частни фирми лица да повишат професионалната си квалификация или да придобият нова, като за целта преминат Безплатни курсове с ваучери, организирани от Доставчици на Обучение с Ваучери, каквито сме ние.

Ако се интересувате дали сте одобрени за Ваучер по схема Аз Мога Повече за курса, за който сте кандидатствали, може да проверите на място в Бюрото по Труда, където сте подали заявлението си. Във всяко Бюро по Труда се изнасят два списъка – един с одобрените за Безплатно обучение лица и един списък с неодобрените за получаване на Ваучер лица.

Списъците са налични само в Бюрата по Труда и никой доставчик на обучение по схема Аз Мога Повече 2014-2015 не разполага с тях.

След като си вземете Уведомлението, е необходимо да ни го изпратите, за да го подпишем и подпечатаме, и да посочим дата за стартиране на Вашето обучение. Ще Ви включим в курс със следващата стартираща при нас група. Моля в писмото с което ни изпращате Уведомлението да посочите своите имейл и телефон за контакти, ЕГН, както и адрес за кореспонденция.

Изпращане с куриер или препоръчана поща на адрес: 1408 София, ж.к.Стрелбище, ул. Златни врата 15, Естетика 2009 ЕООД, Натали Марчовска или сканирано на мейл адрес: [email protected]. Съветваме Ви предварително да си направите копие на всички документи.

След като Ви върнем подписаното и подпечатано Уведомление, трябва да се върнете в Дирекция „Бюро по труда“.

7 дни преди началото на курса трябва отново да посетите Дирекция „Бюро по труда“, за да получите ваучер за обучение, който трябва да ни представите. Посочвате дали има промени в декларацията, която сте подали със заявлението, когато сте кандидатствали.