Хванаха ме да маструбирам и после ме ебаха

1
Добави коментар

Работех във фирма с преобладаващ мъжки персонал и това не ме притесняваше въобще. Бях свикнала толкова с момчетата, че ги възприемах като част от голямо семейство. Братята, които никога не бях имала. Нормалните закачки на сексуална тема приемах на шега. Дори не влагах умисъл, когато палаво им отвръщах. Те никога не се появяваха във фантазиите, с които запълвах самотните си нощи в леглото.

Клиентите ми също бяха мъже, какво да се очаква от работа във фирма за строителни материали. Някой ме гледаха само в деколтето докато им пишех фактури. Попиваха с очи заоблените ми гърди и се мъчеха да погледнат какво има още по-надолу, където дълбоката цепка влизаше под деколтето. Това не ме притесняваше, повечето бяха старчоци, на които никога не бих обърнала внимание.

Общо взето бях свикнала да ме заглеждат, но някак си не се възприемах като обект на желания. Постоянното общуване с мъже, беше притъпило женските ми инстинкти и започнах да осъзнавам, че се държа и извън работа като „колежката“. Не възприемах заобикалящото ме мъжко съсловие като сила, която може да ме развълнува, превземе и обладае. Нищо в мен не кокетничеше, не флиртуваше, бях загубила тайнствеността, с която жените привличаха мъжете.

Бях забравила да изпращам послания, с които да накарам някой мъж да ме изпрати вечер, след бара и да смени изтръпналите ми пръсти, които понякога не успяваха да преборят съня и заспиваха между незадоволените ми бедра.

Не можех да продължавам така. Трябваше ми спешно секс. Взех решение, поставих си срокове и се настроих с мисълта, че трябва да пробвам да прелъстя всеки срещнат мъж, докато не закарам поне един в спалнята си.

Денят беше като всеки летен ден – топъл. Работата вървеше както обикновено, само в моята глава имаше мисли, които бяха нови и толкова срамни, че си отдъхвах с облекчение, че никой не може да ги види и чуе. Бях си сложила най-секси офис дрехи, които имах. Риза с къс ръкав с едно разкопчано копче повече от обичайно. Отдолу силно изрязан бял сутиен, естествено дантелен и прозрачен. Къса пола, не толкова къса колкото ми се искаше, но все пак беше над коляното и това, което ме държеше възбудена и което преднамерено не бях си сложила – бикини.

Да, може да ви се стори странно, обаче…няма нищо по-възбуждащо от това, да знаеш, че стоящия до теб мъж може да се пресегне и да потопи пръсти в пулсиращите ти слабини, без никакви прегради. Да видиш учудената му физиономия, когато осъзнае, че си без бельо. Смешното е, че нямах практика, която да го потвърждава, но се възбуждах при тези мисли и факта, че стоя пред всички по гладко избръснато путенце, което се наслаждаваше на нови възприятия освободило се от дантеления си затвор.

Заедно с бикините в къщи бях оставила и приятелското си отношение към мъжете. Правех се едва ли не на отчаяна проститутка, поне в моите очи, за да предизвикам интерес. Дори възрастта остана на заден план. Похотливите погледи от клиентите ми прехвърлили четиридесетте предизвикваха също толкова сладко пулсиране между краката ми колкото и младите момчета, прехвърлящи циментовите торби в склада. Имаше закачки и подмятания, дори и ръка плъзната уж случайно по дупето ми, но нищо повече.

Цялото това сексуално напрежение си казваше думата и когато оставах сама в офиса, колкото и да беше стресиращо да не би някой да ме завари, успявах да прокарам два пръста под полата си. На края на работния ден се чувствах на границата на лудостта. Чувствах се като вулкан, който ще изригне от възбуда, а лавата вече мокреше полата ми. Всички си тръгнаха. Дали от притеснение, че ще имам петно на полата си или просто не исках да си тръгвам незадоволена, останах в опразнената сграда.

Първото нещо, което видях на бюрото беше пластмасова кръгла тубичка лепило. Позатегнах капачката и се надигнах от стола. Усетих студенината и твърдостта на чуждото тяло. Дори и без да разтварям крака тубичката бързо потъна в морето от сокове. Беше тънка, далеч от размера на истински член и за да я чувствам по-добре седнах отгоре й. С леки пружиниращи движения карах тубичката да се мърда в мен. Беше ново и възбуждащо усещане, но крайно недостатъчно. Разкопчах си ризата, не до долу,а колкото да изкарам гърдите си. Погалих ги. Гледката в сутиена ме възбуждаше. Обожавах гърдите си, а и те бяха толкова чувствителни. Изкарах щръкналите си цици над сутиена, без да го разкопчавам. Така все още придържани и повдигнати от него изглеждаха още по-големи, а и ме възбуждаха, все едно че правя секс с някого в обедната почивка и няма време за копчета и ципове. Стиснах зърната почти до болка. Изпъшках, стоновете ми се заредиха все по-учестени и силни. Гърдите ми се зачервиха от мачкане. Наплюнчих пръстите си и намокрих зърната си. Те се втвърдиха още повече свивайки и тъмните кръгове около тях.

Бях на път да свърша, когато вратата се отвори. Пред погледа ми изплуваха слисаните физиономии на шефа и още някакъв мъж, който не познавах.

Исках това да е някакъв кошмар, от който трябва бързо да се събудя. Лицето ми пламна от срам и без малко щях да си скъсам ризата от бързината, с която исках да се покрия. Ръцете ми започнаха да треперят от притеснение. А те стояха на вратата и не мърдаха, за да направят ситуацията още по- неловка.

– Какво става тук? -смразяващия глас на шефа ми сякаш разцепи тишината.

Макар че бях само шест години по-малка от него, а той едва на тридесет и две, винаги го бях причислявала към старчоците. Заради задръстеното му държание. Винаги беше толкова строг, забързан и изнервен, че всички в офиса се радвахме, че пътува често и не беше необходимо да търпим лошото му настроение всеки ден. Не ми се мислеше, какво ще последва. Най-вероятно дисциплинарно уволнение и най-вече срам, защото не вярвах, че това ще си остане тайна. Мълчах с наведена глава, унизено потънала и сякаш смалила се в стола. Дори не можех да побягна, заради тубичката във влагалището ми, която сякаш на пук се опитваше отново да ме върне към побъркващата ме възбуда.

Нима очакваше отговор, възмущението и срамът се бореха в гърдите ми. Не може ли да си излезе като джентълмен, а пък после да ме уволни. Чух стъпки, но не отдалечаващи се, а идващи към мен.

Присегна се и повдигна брадичката ми нагоре, за да го погледна. Лицето му сияеше, а усмивката му едва се сдържаше да не премине в искрен смях. Изненадващо си помислих, че е красив.

– Откакто те назначих, си те представям така. Радвам се, че под студената обвивка, все пак гори пожар. – той погали устните ми, докато аз хипнотизирано го гледах.

– Надяваме се, че ще успеем да го потушим – приятелят му се приближи с разкопчан цип, от който стърчеше апетитния му пенис.

Главата ми се замая. Една фантазия се сбъдваше. Два надървени члена щяха да работят само за мен. Надявах се да не размислят. Шефа ми понечи да си го изкара, но аз го изпреварих. Погалих желаната подутина пред лицето ми и ловко смъкнах ципа. Изкарах му го с устни. Исках да го погълна и дори задушавайки се го тъпчех все по-навътре в устата си. Беше вкусен, топъл и твърд. Устните ми се опираха в панталона му и това ме възбуждаше допълнително.

– Истинска фурия! Само като я гледам и ще свърша. – мъжът стоеше наблизо приковал поглед в устата ми, стиснал парчето си в ръка.

Шефа ми успя само да изпъшка няколко пъти в съгласие. Харесваше ми, когато мъжете губеха контрол и самообладание и се гърчеха в екстаз докато вакуума в устата ми изцеждаше достойнството им.

Мъжът изглежда не беше съгласен с моето раболепничене пред шефа, защото безцеремонно го избута и зае мястото му в устата ми. Беше смъкнал панталоните до коленете си, така че можех да се насладя на допира на топките му по омазаната ми в слюнки брадичка. После ги облизах и това хареса и на двама ни. Мъжът притисна члена си към корема си за да не ми пречи докато аз се мъчех да налапам топките му.

Шефът ми най-сетне беше забелязал гърдите ми. С възглас на задоволство напълни шепите си. Опъна ги грубо, но подлудяващо. Наведе се и започна да ги облизва и хапе. После редувайки засмукваше зърната ми, което ме накара да се треса от възбуда.

– Вдигни й най-сетне полата – мъжът леко ме бутна назад да се облегна.

Шефът ми ме хвана за коленете и разкрачи бедрата ми слагайки ги на подлакътниците на стола. Полата ми се нави на ханша.

Двамата се втренчиха в гледката между разтворените ми крака.

– Няма бикини – мъжът констатира учудено приятната изненада.

– Виж какво си имаме тук – шефът ми, като хвана и изкара подалата се тубичка лепило от влагалището ми, капеща сокове – Харесва ми. Така трябва да се ползват офис консумативите и той я върна обратно в путенцето ми, карайки тялото ми да се извие.

Мръсното ми съзнание и изненадите под полата ми им подействаха като допълнителна доза адреналин вкарана направо в пенисите им. Преместиха ме на канапето, легнала.

Мъжът прекрачи лицето ми с гръб към мен и отново разтегна устните ми. Започна да ме чука в устата. Позата не ми позволяваше да контролирам дълбочината на проникването му и той ту ме задушаваше, вкарвайки ми го между сливиците или ми даваше глътка въздух търкайки топките си по езика ми. Беше хубаво и им бях толкова благодарна, че исках да им дам повече. Разтворих мускулестия му задник и прокарах език по цепката му. Мъжът недвусмислено седна върху лицето ми, подканяйки езика ми да се развихри. Усещах вибрациите от онанирането му, докато изследвах ануса му и смучех скротума му. От време на време мъжът търкаше инструмента си по гърдите ми, докато с другата си ръка шляпваше щръкналия ми клитор.

Шефът ми се беше заиграл с тубичката, като се мъчеше да я навре колкото се може по-навътре във влагалището ми, а след това облизваше мястото където беше потънала. Устата му блестеше от соковете ми.

– Сладка е – той облиза устни и отново се наведе над широко разтворените ми крака.

Всяко докосване на езика му беше като мълния разтърсваща тялото ми. Искаше буквално да ме изближе и изяде. Мъжът над мен също се присъедини, само че засмуквайки клитора ми. Двойно удоволствие. Докато единия облизваше влагалището ми и засмукваше срамните ми устнички, другия с въртеливи движения на езика караше клитора ми да пулсира. Исках да остана така до края на живота си, но оргазма просто изригна. Преплетох крака над главите им и ги притиснах към ненаситната ми путка. Оргазъма продължи дълго, но свършването не ме отпусна в желание за сън както обикновено, а тялото ми отново зажадува за същото преживяване.

Шефът ми ме вдигна като перце и ме намести над него. Членът му проникна в путката ми, разпъвайки максимално стеснената ми от липса на секс вагина. Бързите му тласъци ме караха да вия, топките му се удряха в дупето ми, очите му не се откъсваха от подскачащите ми гърди. Той се спря запъхтян, задържайки с нежелание оргазма си.

Приятелят му използва паузата и разтвори бузките ми. Усетих твърдостта на пениса му да ме притиска отзад. Възбудих се при мисълта за два члена в мен и навирих дупенце за да го улесня. Не бях готова за болката, когато членът му трудно започна да си пробива път в девствения ми задник. Опитах да се дръпна, но това само още повече настърви мъжа зад мен. Хвана таза ми с огромните си ръце и ме натисна. Усетих как двата члена се приплъзнаха един до друг, разделени от малко плът. Беше болезнено, но много повече възбуждащо. Едновременното чукане на двамата мъже ме накараха да изпитам неща непознати досега за мен. Пъшканията им, потните им рамене, желанието им да ми го вкарат все по-навътре и ръцете им грубо мачкащи плътта ми ме подлудяваха. Представих си гледката на двата чифта топки, които се тресяха между бедрата ми. Мъжът го изкара с вик, застана бързо пред мен и ми го вкара в устата. Спермата му бързо пълнеше устата ми. Шефа ми сумтеше с изцъклени от възбуда очи при гледката на стичащата се по устните ми гъста течност. Бързо смени дупките и рязко проникна в ануса ми. Това върна болката, но пениса в устата заглуши вика ми. Мъжът бавно си го изкара, изстиска го хубаво и размаза останалата сперма по лицето ми. След това завъртя лицето ми към шефа ми, разтвори с пръсти устата ми, за да покаже все още пълната ми със сперма уста. Това като, че ли го възбуди още повече и той забави темпото докато препълни ануса ми със сперма.

Исках още и затова докато те почиваха изтощени, аз продължих да облизвам пръчките им, подготвяйки ги за нови удоволствия.