DUCRAY/ДЮКРЕ SQUANORM ШАМПОАН СУХ ПЪРХОТ 200мл

1
Добави коментар

Описание:

Третиращ противопърхотен шампоан.
При сух пърхот и скалп.
Активни съставки – Селенов дисулфид и Ихтиол.
Отстранява дълготрайно сухия пърхот.
Облекчава сърбежа и успокоява зачервяването по скалпа.
Оздравява и поддържа нормалния баланс на скалпа.
Предотвратява повторната поява на пърхот.
Връща красотата и блясъкът на косата.
Нежно и деликатно отмива замърсяванията по косата и скалпа.
Без консерванти и парабени.
Медицинска козметика.
Производител – Франция.

 

Дерматологични лаборатории Pierre Fabre дават началото на едни от най-известните по цял свят серии медицинска козметика – Avene, Kloran, R.Furterer, DUCRAY.

DUCRAY е уникална гама от висококачествени продукти за коса и грижа за кожата, които дават решение на всеки един дерматологичен проблем. 

 

 Шампоанът Squanorm за сух пърхот на френските лаборатории Дюкре, елиминира непосредствено след първите измивания сухия пърхот и оздравява скалпа. Притежава висока и мигновена ефикасност с дълготраен ефект. Мощното действие на шампоана Скванорм се дължи на селиниум дисулфид – високоефективна съставка в борбата с пърхота. Тези финни микрочастици с антимикотично действие, действат директно върху скалпа и не позволяват образуването на нов пърхот.

За да се ограничи рискът от рецидиви, изследователите от Дерматологични лаборатории Ducray включиха тази съставка в микронизиран вид, заради доказаната способност на формата да остане продължително активна на повърхността на скалпа.

Комбинацията с Ихтиол – анти-иритативна активна съставка, специфична за състоянията на пърхот, осигурява равновесието на скалпа. Облекчава неприятния сърбеж, който често съпровожда сухия пърхот. 

Шампоанът Squanorm за сух пърхот е изключително приятен за употреба, благодарение на кремообразната си текстура и приятен аромат. Косата преоткрива бързо своята красота и блясък.

Идеалното решение срещу сухия пърхот от DUCRAY!

 

 

Начин на употреба:

Нанесете шампоана върху мокра коса, с леки масажни движения. Изплакнете и нанесете още веднъж. Оставете продуктът да подейства 3 минути и изплакнете обилно с вода.

Използвайте 2 пъти седмично, в  продължение на 6 седмици. Препоръчва се алтернираща или редуваща употреба с шапоан Elution, подходящ за чувствителен скалп.

Избягвайте контакт с очите или наранена кожа.

 

 

Състав: селенов дисулфид, ихтиол и др.