CEPEX Полиетиленови тръби и фитинги

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

Фирмата CEPEX се занимава с обработка на течности и напояване и е част от марка FLUIDRA GROUP. Вече повече от 25 години фирмата присъства на пазара, помага и удовлетворява своите клиенти на 100%.Благодарение на тяхната подкрепа и лоялност, CEPEX се превърна в един от водещите европейски производители на полиетиленови фитинги, и е създала своя собствена дистрибуторска мрежа в цял свят.

CEPEX концентрира цялата си енергия върху предлагането на ефективни решения на пазара за водоснабдяване. Нашият фокус върху следните пет принципа е довело до силно конкурентни и надеждни продукти. За да се открояват в днешните пазари, компаниите трябва да реагират бързо на променящите се искания на клиентите. CEPEX се ангажира с непрекъснати изследвания и иновациите подкрепени от експерт R &D екип, които системно анализира пазарите ни да предлагаме продукти, които предоставят реални решения на конкретни нужди.

Целият производствен процес, от момента на зачеването продукт на доставка до клиента, е разработен с помощта на най-съвременни технологии, за да се гарантира най-високо качество и да се сведе до минимум грешки.Нашите производствени процеси са подкрепени от обща система за качество, гарантирано от сертификатISO 9001. Нашите продукти са подложени на взискателни контрол, включително 100% проверка на всички видовеполиетиленови кранове. В резултат на това CEPEX е получил няколко сертификати за качество от най-престижните световни организации.

 

 

CEPEX зачита околната среда и прилага тази загриженост на своите производствени процеси, така че всички ние можем да се насладите на по-приятна обстановка. За да изпълним нашите ангажименти в рамките на нашите производствени компании сме постигнали сертифициране на нашата система за управление на околната среда съгласно ISO 14001, на международен стандарт, който регулира въздействието на производствени и обслужващи дейности върху околната среда.

* Разгледайте продуктите на CEPEX *