Звукова система Edifier S760D

1
Добави коментар
Mallbg.com
Mallbg.com

Информация

Звукова система Edifier S760D

 

 

Безкраен избор

С удобния контролен панел с дисплей и мултифункционалното дистанционно избираш точно това, което искаш, и по желание концентрираш звука в една точка или го разпръскваш в цялото помещение.

Стил и мощност

Всички колони са облицовани в дърво – солидна изработка и стилен дизайн, който не само изглежда добре, но и допринася за качеството на звука.

Плътни, вибриращи баси

Системата предлага кристално чист и мощен звук с впечатляващи, специално засилени баси, чиито вибрации се усещат.

S760D е мощна 5.1 аудио система за домашно кино с Dolby Digital, Dolby Pro Logic II и DTS декодери, които осигуряват най-доброто 5.1 изживяване. Масивният 10-инчов субуфер е 250-ватов, а четирите сателита и централната колона са по 60W всяка, което прави S760D впечатляваща 540W RMS система.

S760D има различни входове за свързване с всичките ти аудио източници – 3 оптични входа, един коаксиален, 5.1 входове и възможност за свързване на 2 стерео източника. Всички сателити са облицовани с дърво, което ги прави не само стилни аксесоари, но и подобрява качеството на звука. Сателитите са с двойни високоговорители – 3,5-инчов за средните тонове и 1-инчов за височините. Субуферът е 10-инчов.

S760D е стилна и удобна аудио система, подходяща за домашно кино и игри и достатъчно мощна да озвучи голямо помещение. Жичното управление и безжичното дистанционно ти дават пълен контрол на системата и правят настройването лесно и бързо.

Мощност
Сателити: 5 х 60W RMS
Субуфер: 240W RMS

Digital Decoder
Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS

Честотна характеристика
Сателити: 160Hz – 20KH
Субуфер: 35Hz -110Hz

Видео

Доставка

Този продукт е наличен на склад.

За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката.
За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

Гаранция

Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.
Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.
Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи.
При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов.

Купи на кредит