VIEGA ADVANTIX Подови сифони за отводняване на бани, тераси и балкони

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIEGA ADVANTIX

Подови сифони за отводняване на бани, тераси и балкони

 

VIEGA, определя стандартите за отводняване на бани и подове със системата ADVANTIX. Различните корпуси, варианти на уплътняване, приставки и разнообразие от решетки правят ADVANTIX, точния избор за всяко приложение. Отличени с редица награди за дизайн, решетките за подовите сифоните VISIGN, добавя визуално превъзходни акценти в банята. 

 

Подови сифони за отводняване на бани за монтаж при работа с обмазна хидроизолация с фолио или геомембрана

Двойна надеждност при монтаж, уплътняването е от решаващо значение между фланеца на сифона и циментовата замазка. Паради това фирмата VIEGA залага на двойната надеждност. От една страна , специалната арматура на фланеца надеждно закрепва сифона в циментовата замазка. От друга страна, съдържащия се във всички доставяни комплекти уплътнителен маншет прави преходната зона още по-надеждна. Маншетът се монтира от поставящия плочките директно в уплътнението. 

 

Различни допълнителни компонентни за VIEGA ADVANTIX

Фирмата VIEGA е разработила редица допълнителни компоненти с цел лесно прилагане на продуктите си за отводняване в различни сфери на приложение. Дали инсталацията ще бъде производствено или търговско помещение, продуктите от полимербетон, стъклопласт и армираните стоманени мрежи осигуряват голяма устойчивост и надеждност. Специално при монтаж в жилищни кооперации се предлагат сифони с ниска височина, подходящи при извършване на ремонтни дейности. 

 

 

Подови сифони за отводняване на бани за монтаж при работа с хидроизолация

Области на приложение на стандартното уплътнение, което може да осигури също дълговременна защита от влага на сградните елементи, като тавани, подове или хидроизолации. Използваните при този способ уплътнителни платна от битум или EPDM се полагат непосредствено върху необработения бетон или топлоизолацията. Този способ се е указал особено надежден при уплътняването на балкони, тераси, плочи на подове или мазета. Освен това традиционните уплътнения могат да се използват и като допълнително второ ниво на хидроизолация в съчетание с обмазната хидроизолация.

 

Варианти на монтаж

Сифоните за под на VIEGA могат да бъдат монтирани посредством уплътнителния фланец и уплътнителен маншет непосредствено в платното от битум или EPDM – без риск от повреждане на корпуса на сифона при извършване на работите по заваряване или залепяне. Доказалата се техника на VIEGA гарантира надежден преход между сифона и уплътнителното платно – независимо от използвания вариант на монтаж.

 

 

За повече информация разгледайте техническите характеристики за монтаж на подовите сифони за баня на VIEGA ADVANTIX, в прикачения файл!

 

* Разгледайте всички продукти на VIEGA *

Последно променена вПетък, 26 Юни 2015 12:12