Ебах курвата на брат ми

1
Добави коментар

Share the post „Ебах курвата на брат ми“

Брат ми е с 5 години по малък от мен и наскоро си хвана гадже. Много готина мацка, руса с големи бомби и перверзни устни! При това девствена! Не правеха секс, само се натискаха и стигаха най-много до френска. Това били условията на мацката. Ние с него сме в съседни стаи и делим обща тераса. Една вечер нашите бяха на село и той покани мацето на гости. Гледахте филми и те отидохя в неговата стая. Аз излязох на терасата и се лепнах за прозореца. Те не ме виждаха, но аз какво видях!
Мацето голо и му духаше като за последно! Дупето й беше обърнато към мен, брат ми беше бръкнал с два пръста в него и гащите ми направо се пръснаха! След като му изпи семето те се гушнаха и заспаха. Ама аз не можех да заспя, непрекъснато си представях това дупенце!
Не се стърпях и се вмъкнал в стаята им. Брат ми спеше дълбоко. Мацката беше с гръб към него и с лице към прозореца. Уличната лампа осветяваше напращелите и цици и перверзните и устенца. Без да мисля си го извадих и го потърках в устните й.С малко усилия успях да го вкарам малко в устата й. С ръка галех циците й. Малко ми трябваше и скоро напълних гърлото и със смерма. Тя се задави, закашля се, но преглътна и се обърна с гръб към мен. При това се отви и показа прекрасното си дупе. При тази гледка кура ми щръкна отново! Изнизах се до банята, взех първия крем, който ми попадна и се върнах в спалнята. Сложих от крема си на пръста и започнах да прониквам в анусчето й, първо с един пръст, после и с двата. Тя се размърда, но не се отмести. Погалих путенцето й, беше много мокро. Харесва ти, кучко, казах си аз и пощръклял от желание поставих главата на кура си в отвора на дупето й. След секунда бях проникнал вътре. Усетих я как се стегна и рещих че това е края! Продължих да го вкарвам и изкарвам лекичко и тя се отпусна. Атакувах по-сериозно и след минута бях целия вътре и изригвах мощно в нея. Удоволствието беше велико! Когато отворих очи обаче видях как тя ме гледа ужасено. Изтръпнах и единственото, което можех да направя е да й запуша устата. Леко го извадих от дупето й, усетих как спермата ми потече по чаршафа. Направих й знак да мълчи и се изнесох в моята стая.
Дълго не можах да заспя. Давах си сметка, че това е краят на братската ни обич. Не знаех брат ми какво щеше да направи… В такива мисли съм заспал призори, когато усетих, че не съм сам л леглото. Чифт големи цици се притискаха към мен, а една нежна ръка лъскаше кура ми. Надикнах се и впих устни в нейните. Тя се измъкна и след секунда ми въртеше такава свирка, че ми изправи къдриците! Усетих,че ще свърша, отдръпнах се грубо, мунтах я по гръб и след секунди дълбаех грубо в девствената й путка. Стенанията й ме влудяваха и въпреки, че мислех да я пазя, не издържах и се изпразних дълбоко вътре в нея!
На другият ден брат ми беше най-щастливият! Гаджето му му даде, той горкият така и не разбра, че тя е отворена вече навсякъде!

Share the post „Ебах курвата на брат ми“