ПРОМО VICHY / ВИШИ КУТИЯ NEOVADIOL Gf КРЕМ ДНЕВЕН суха кожа 50мл.+PURETE THERMALE GEL ПОДАРЪК

1
Добави коментар

УПЛЪТНЯВАЩ И МОДЕЛИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЖЕНИ В МЕНОПАУЗА.                                                                                                                                                    Скулите се изпълват, контурът се моделира, шията се прибира
За жени в периода на менопаузата, които искат да противодействат на ефектите от забавянето на хормоналната активност върху кожата: загуба на плътност и обем и отпускане на контура на лицето

Стареенето на кожата, свързано с периода на менопаузата, се характеризира със загуба на плътността и структурата. Кожата изтънява и става по-суха.
Прогреса на Лаборатории Vichy в инженерните технологии на тъканите демонстрира ключовата роля на някои протеини – факторите на растежа. Естествено генерирани от всички клетки на кожата (епидермис и дерма), факторите на растежа осигуряват структурното развитие на всички кожни тъкани. Те са мощни реконструктори на тъканите.
За да подобри козметичната грижа за кожата в менопаузата, Лаборатории Vichy създадоха уникална козметична формула: Neovadiol Gf – уплътняваща и скулптурираща грижа за кожата в периода на менопаузата.   

Активни съставки:
Proteic Gf, натурален екстракт, богат на растителни протеини, който стимулира факторите на растежа за възвръщане структурата на кожата.
Proxylane, референтна молекула протов стареене на кожата за подсилване на поддържащите тъкани. Извлечена от растителната съставка ксилоза, продукт на зелената химия.

Хипоалергенна формула, тествана под дерматологичен контрол, обогатена с успокояваща и възстановяваща Термална вода Vichy. Без парабени.

Доказана ефикаснот върху 3 ключови зони на лицето:
-Скулите се изпълват: -18% назолабиални бръчки.*
– Шията се прибира: -26% одебеляване.**
– Контурът се моделира: – 17% отпускане на чертите.**
*Инструментален тест с 38 жени в продължение на 1 месец.
**Клинични изследвания върху 220 жени. Средна стойност за период от 3 месеца.