ОКОЛУТ КАПС Х 30

1
Добави коментар

Околут съдържа две активни съставки – пречистени естествени очни пигменти – 6 mg чист лутеин и 450 mcg зеаксантин.

Околут се прилага при риск от макулна дегенерация и катаракта, при работа с компютър и уморени очи, при намалена зрителна острота, проблеми с нощно виждане и късогледство и за покриване на днeвните нужди от лутеин и зеаксантин.

Околут има офталмопротективно действие. Съставките му се натрупват избирателно в макулата. Филтрират и неутрализират фототоксичното въздействие на UV – лъчението. Обезвреждат свободните радикали в макулата и ретината. Действат като “храна за окото” и като вътреочен филтър.

Околут се дозира при възрастни по 1 – 2 VG caps дневно по време на хранене. При деца – по 1 капсула дневно по време на хране­не.

Околут съдържа оптимални количества на очните пигменти лутеин и зеaксантин. Продуктът е подходящ за профилактика, както и при нарушено зрение в детската възраст. Околут е практически безвреден. Не са наблюдавани нежелани ефекти. Няма противопоказания при бременни.

Околут притежава сертификатите Халал и Кашер. Предлага се в иновативни растителни капсули (VG caps), единствените на пазара. Те са 100% природни, хипоалергични, без консерванти, подходящи и за вегетарианци. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.