10-те най-скъпи чанти в света

5
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от Мис ИнГа на 05.07.2012

Сигурно няма жена в света, която да не мечтае за изискана чанта на световна марка и/или скъпи обувки, струващи хиляди долари, които да разходи в компанията на стилен мъж из някои от най-тузарските места на планетата. Ако сте твърдо решени да реализирате тази своя модна прищявка и имате достатъчно средства да си го позволите, тук ще започнем с чантите. Пред вас е класацията на 10-те най-скъпи модела от този дамски аксесоар. Цените варират от $ 4.900 за “най-евтината” до $ 27.700 за лидера в подреждането.

10. „Crystal Disco Ball“ на Devi Kroell

Цената на тази чанта е $ 4.900 и я поставя в дъното на подреждането. Тя е ярко отклонение от обичайния тромав характер на предишните чанти на Devi Kroell. “Crystal Disco Ball” е уникална смесица от блестяща вечерна чантичка, покрита с черни кристали.

9. „Bambina“ на Bottega Veneta

Ето я девета позиция в класацията на 10-те най-скъпи чанти в света с цена от $ 7.800. “Bambina” е от мека крокодилска кожа с велурена подплата. Има и доста оригинален начин на затваряне. За разлика от продуктите на Chanel и Louis Vuitton, тази луксозна чанта е известна с господстващото си лого и различна форма.

8. „Boston“ на Gucci

Чантата на модния гигант Gucci, попаднала в подреждането, има цена от $ 11.990 (плюс). Тя е от крокодилска кожа с бамбукови дръжки и златни катарами.

7. „Paddington“ на Chloe

Макар моделът да е от 2005 година, той все още не е изгубил от цената си и се продава за $ 12.880. Чантата е кожена и има голям златен катинар и катарами. Може да бъде намерена в различни цветове, според нуждите на бъдещата си собственичка.

6. „Ricky“ на Ralph Laurent

Струва $ 14.000. Носи името на съпругата на Ralph Laurent и е направена от сребърна крокодилска кожа. Можете да я видите също в сиво и оранжево.

5. „Alexia“ на Zac Posen

Още една дамска мечта. Тя може да бъде сбъдната срещу “скромната” сума от $ 15.000. Изработена е в екстравагантната комбинация между синьо и крокодилска кожа. Визията на чантата носи признанието на Zac Posen към 70-те години и е чудесно доказателство за елегантността и изтънчеността, с които марката е известна.

4. „Frame Bag“ на Prada

Нейната безценна визия всъщност си има цена и тя е $ 15.090. Това я прави четвъртата най-скъпа чанта в света. “Frame Bag” направи своя дебют в Милано през 2006 година. Тя е изработена от крокодилска кожа и украсена с емблемата на Prada. Може да бъде открита в бежов или телесен цвят, запазена марка за бранда и известен като Krusca.

3. „Muse“ на Yves Saint Laurent

Такава чанта на стойност $ 18.990 са носили Кейт Мос, Джесика Симпсън, Линда Еванджелиста. Прилича на чанта за боулинг, но е изработена от крокодилска кожа. Нейният уникален дизайн осигурява достатъчно пространство, като същевременно запазва изискания характер на чантите на Yves Saint Laurent.

2. „Birkin“ на Hermes

„Birkin“ заема второто място сред най-скъпите чанти в света. Тя носи името на модната икона Джейн Биркин и струва $ 20.000 (плюс). Изработена е в предизвикателно червена или черна кожа.

1. „B.Bag“ на Fendiе

Абсолютният лидер. Цената на това изкушение е $ 27.700. Съществува във вариант, изработен от бяла агнешка кожа, но я има и с основа черна или бяла крокодилска кожа.

Коментари

коментар(а)

Подобни: жени, лукс, мода