Летен панталони с набор и ефектно коланче в четири цвята

1
Добави коментар

Летни намаления в онлайн магазин fashionchoice!!! Летен панталони с набор и ефектно коланче в четири цвята:

– с набран ефект
– еластично коланче на талията, което се обръща
– дължина под коляното
– свежи цветове

Състав: 100%памук Произход: Италия Размери на Летен панталони с набор и ефектно коланче в четири цвята /реалните размери на продукта, може да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/ дължина: S-56см., М-58см., L-63см. ширина при талия: S-28см., М-30см., L-32см. ширина при ханш: S-38см., М-40см., L-42см.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

Еконт Експрес – Услуга „до адрес на клиента“- Само за 5 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.50 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт, откъдето трябва да я разплатите и вземете сами

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени. При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен: 1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.