Фермер търси жена Епизод 1

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Фермер търси жена Сезон 2

Колко смел може да бъде човек в желанието си да намери любовта? Какво се случва, когато два различни свята се срещнат в името на най-великото чувство?

Отговорите ще даде вторият сезон на Фермер търси жена по Нова.
Десет фермера ще се впуснат в най-вълнуващото и романтично приключение, за да намерят своята половинка в живота.

Едно предаване за човешките взаимоотношения, за изненадите на съдбата и за любовта, за която трябва да се потрудиш.

 

ФЕРМЕРИ

Марин Дерменджиев

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ДОБРА, ИСТИНСКА И ВЯРНА НА СЕБЕ СИ.

Марин Дерменджиев – шампион по мотоциклетизъм 26 години

Той е бил шампион по мотоциклетизъм. Моторите са голямата му страст, но земеделието е голямата му любов. Днес заедно с шампионската титла си е спечелил репутацията и на един от най-успешните зърнопроизводители. Горд е, че в живота си е постигнал всичко сам – сам построява прекрасна къща и успешно развива бизнеса си. А сега мечтае да срещне и жената на живота си – добра, истинска и вярна на себе си.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

Пламен Зарифов
МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ДОБРА И С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Пламен Зарифов – шампион на България по ръгби 21 години

Той е републикански шампион по ръгби. Престижната титла печели през 2008 г. като част от отбора по ръгби на Горна Оряховица. Това обаче не е единственият спорт, в който доказва себе си. Тренирал е още бокс и борба. Днес влага цялата си енергия в животновъдството и своето стопанство. Мечтае да има огромно ранчо и да гледа колкото се може повече животни – цел, която постепенно започва да постига. Има язовир за развъждане на риба и отглежда сериозен брой животни – телета, овце, кокошки, зайци, пауни, гълъби и дори… питбули, които представя по изложби. Мечтае жената до него да бъде добра, с чувство за хумор, да се грижи за външния си вид и задължителното условие – да не е по-висока от него, 1.77 м.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Петър Диков

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО УМЕЕ ДА СЕ РАДВА НА МАЛКИТЕ НЕЩА

Петър Диков – зърнопроизводител, запален по спорта 24 години

Той се занимава със зърнопроизводство и е основен двигател на семейния бизнес. Има родители, които го подкрепят във всичко. Неслучайно за кастинга го записва жената на брат му, а той до последно не вярвал, че ще бъде един от участниците. Обича спорта – играе баскетбол, а в стопанството си има и футболно игрище – както за да ритат с приятели, така и с надеждата някой ден да организират различни спортни събития.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Диман Рохлев

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО УМЕЕ ДА ГО ИЗНЕНАДВА

Диман Рохлев – правнук на опълченец и специалист по международно право 31 години

Той е експерт по международно публично право. Заедно с отбора си е печелил второ място на европейско състезание по международно право. Съдбата го отвежда в САЩ, Ню Джърси, където работи в продължение на пет години. Любовта към родината му обаче го връща обратно в България, а случайността го отвежда в с. Голямо Дряново. Един ден, връщайки се от морето, минава през селото – толкова много му харесва, че решава да си купи къща там и да започне да отглежда орехи. Вижда в това свое решение и друг знак на съдбата – неговият прадядо е опълченец от Шипка, а селото е разположено именно в подножието на героичния връх. Обича да слуша рок музика и да свири на китара, а у дома има цели пет от тях.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Ангел Марчев

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ДОБРА И ДРУЖЕЛЮБНА

Ангел Марчев – бивш състезател по конен спорт 25 години

Той е само на три години, когато за първи път се качва на кон. На седем години участва в първото си състезание, с което поставя начало на професионалната си кариера. Бил е част от младежкия национален отбор на България по конен спорт и световен шампион по прескачане на препятствия. Живял е в Германия, Франция, Холандия, Белгия, Дания и Норвегия. Тежка травма след падане обаче слага край на състезателната му кариера. Днес отглежда аборигенна порода медночервена шуменска овца и е щастлив, че е сбъднал детската си мечта – да отглежда животни.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

Славко Василев

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ЧЕСТНА И ИСКРЕНА

Славко Василев – горд вуйчо, готов да стане татко 29 години

Той е влюбен в четиригодишния си племенник и вече мечтае за свои деца. Преди това обаче се надява да срещне любовта на живота си, към която има едно основно изискване – да бъде честна и искрена. От 15-годишен помага в семейния бизнес – свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес вече се е доказал като един от успелите фермери и има ясна идея как да продължи да развива бизнеса. Признава, че трудностите го забавляват. Моторите са му страст, също както пътешествията из най-красивите кътчета на България с кемпера му.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Валери Миленов

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ДОБРА, КРАСИВА И ИНТЕЛИГЕНТНА

Валери Миленов – потомък на френски благородник 37 години

Той твърди, че има благородническа кръв. Родът му произлиза от френски благородник, който се заселил в с. Кондофрей по време на кръстоносните походи през 1203 година. Успоредно с наследственото потекло обаче, проявява и най-голямото човешко благородство – грижи се за земята и за животните, които отглежда. Обича красотата на природата, а красотата на жената открива в нейната доброта и интелигентност.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Камен Хасумски

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ОСВОБОДЕНА, РАЗЛИЧНА, АРТИСТИЧНА И „ЛУДА ГЛАВА”

Камен Хасумски – един космополит, избрал романтиката на селото 47 години

Той е обиколил цял свят, а къщата му е пълна с табели и реклами от безброй държави. Истински космополит, който има възможността да живее навсякъде. Вместо това обаче избира романтиката на селото и магията на 100-годишна къща, разположена до Троянския манастир. Притежава дърводелска работилница и бара, които мечтае да превърне в туристическа атракция. Космополитният му дух съжителства със също толкова активна спортна натура. Обича да играе тенис, да кара колело, да тича с кучето си, а дълги години е тренирал и спортно ориентиране.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Митко Петров

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО Е ИНТЕЛИГЕНТНА И ОБИЧА ДА ЖИВЕЕ НА СЕЛО

Митко Петров – съчетава професия „фермер” с професия „ветеринар” 27 години

Той е завършил ветеринарна медицина, а днес успешно съчетава професия „ветеринар” с професия „фермер”. Признава, че най-важният човек до него е баща му, с когото започват семейния бизнес преди повече от 20 години. Най-трудният момент, който преживява, е загубата на майка му.Обича да язди кон и да търси спокойствие в планината. С последната си приятелка се разделят, защото тя не искала да живее на село. Именно затова днес мечтае да срещне интелигентно момиче, което обича романтиката на селото.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

 

Милен Порожанов

МЕЧТАНАТА ЖЕНА ЩЕ Я ПОЧУВСТВА СЪС СЪРЦЕТО

Милен Порожанов – бивш кмет 40 години

Той е бивш кмет и един от най-успешните производители на череши в Кюстендил. Определя себе си като „красиво разведен” и със „страхотна бивша съпруга”. Има 16-годишен син, за когото споделя, че е най-добрият му приятел. С вълнение разказва за срещата си с Ванга. Отива при нея след тежка раздяла. Пророчицата му предсказва, че любовта сама ще го намери, а правилната жена ще му дойде на крака в къщата. Затова тълкува участието си в предаването именно като възможност правилната жена сама да отиде при него.

Ако това е фермерът, който те е впечатлил най-много, попълни анкетата и му напиши своето обръщение тук.

ВОДЕЩ

Диди Тодорова-водеща на втория сезон на Фермер търси жена

Търсач на приключения. Така Диди Тодорова описва себе си. Зрителите я познават като лице на емигрантската рубрика в „На кафе”, но ще я видят и в най-новото й амплоа – на водеща на втория сезон на Фермер търси жена. Привлича я красотата на ума, мечтае за пътешествия на духа и обещава да се поправи по показателя „щипка щурост”. Представяме ви Диди Тодорова.

Опиши се в едно изречение: Любопитна, търсеща приключения, а понякога и прекалено голям оптимист.

Зодия: Козирог.

За теб „Фермер търси жена” е: Шанс да опозная нови хора, техните истории и мечти.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не, трябва ми време. Аз се влюбвам в ума на човека.

Най-щурото нещо, което си правила в името на любовта, е: Май не съм правила нищо щуро в името на любовта. Трябва да се поправя.

Какво ще кажеш на всички жени, които се колебаят дали да кандидатстват за предаването: Момичета, тези фермери не са за изпускане!

Държавите, в които си била: Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и други.

Страната, която искаш да посетиш: Държавите в Южна Америка.

А в коя държава би останала да живееш? Австралия. Пътуването ми дотам беше моя сбъдната мечта. Прекрасно място за създаване на семейство и деца, а Сидни е много чист и спокоен град.

Приключението, за което мечтаеш: Да отида на духовно пътешествие. Да си отделя време за медитация, спокойствие и пречистване на съзнанието.

Домашен любимец: Финка (вид птица).

Любим изпълнител: Франк Синатра. Много харесвам африканска музика, а така също и  един ирански певец – Bahramji. Харесвам музика, в която има нещо мистично. От съвременните изпълнители – Бионсе, Бруно Марс.

Какво спортуваш: Йога, гимнастика. Често се разхождам в планината, а през лятото обичам и да плувам.

В свободното си време: Чета и гледам много филми.

Любима историческа личност: Махатма Ганди, Нелсън Мандела, Мартин Лутър Кинг. Не харесвам насилието и самоцелната жажда за власт. Възхищавам се на хора, които с упоритост се посвещават на една кауза, от която милиони са облагодетелствани.

ГАЛЕРИЯ: