Ревю на Garmin Dash cam 10

1
Добави коментар

Парченце разум

Всички сме виждали видеа от камерите на колите в Русия. Казваме си, че тези неуправляеми пътища са от някой друг свят, но нека бъдем честни, колко по-безопасни са нашите магистрали? Ако сте участвали в голяма катастрофа или просто да сте чупили калник, много добре знаете как фактите могат да се размият в ситуацията, когато сме изпълнени с адреналин, гледайки съсипаната си кола, докато другият шофьор крещи срещу вас. Е, GARMIN може да освежи паметта Ви. С новият Dash Cam 10 Вие ставате притежател на свой собствен свидетел, който дори не мигва. 🙂

Толкова просто

Тази камера се побира в ръката Ви, което означава, че няма да натоварва зрителното Ви поле и лесно можете да я местите от кола на кола. След като веднъж я монтирате здраво върху предното стъкло и я включите в 12 волтов източник, сте напълно готови. Напълно автоматизираната камера ще започне да записва веднага, щом двигателят се включи, а когато спре, тя се изключва с него. Изобщо не е нужно да мислите за нея. Просто се насладете на спокойствието – Garmin Dash Cam 10 записва с висока резолюция и  широк ъгъл на видимост, за да може да даде обективен запис, ако нещо неочаквано се случи на пътя.

Вашата малка черна кутия

В Златната ера на разсеяните шофьори, произшествията са неизбежни. В случай, че попаднете в такова, специалният G-сензор на устройството ще регистрира рязко спиране или сблъсък, като ще запише последното, настоящото и следващото видеа, запазвайки пълен запис на събитието. Датата и часът се настройват, така че да можете да получите пълна представа кога се е случил инцидентът.  Вграденият микрофон осигурява аудио-запис, а при нужда можете да вземете камерата и да направите няколко снимки на щетите.

Видеото

Dash Cam 10 записва 1080p, 720p или WVGA видео файлове в един непрекъснат цикъл, с помощта на включената 4 GB карта.Тя ще Ви даде 1 час запис във формат 1080p, 2.25 часа при 720p или 4.75 часа в WVGA. За да увеличите паметта, можете да сложите по-голяма microSD карта(до 32 GB).

 

 

Най-важното:

Портативният цифров видеорекордер с  вендузна стойка също така включва захранващ кабел за превозно средство, 4GB MicroSD карта с SD адаптер;

Записва 1080p, 720p или WVGA видео файлове;

2.3 „TFT LCD дисплей за гледане и възпроизвеждане;

G-сензор за откриване на инциденти;

Вътрешен микрофон за запис на аудио.

 

Характеристики:

Размери: 2.6 „W х 3.2“ H х 1.4 „D;

Тегло: 56,7 гр.;

Скорост на кадрите: 30 кадъра в секунда;

Живот на батерията: до 1 час