Изкушение за стилните дами – красивите обувки от Ingiliz Royal

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не сте ли чули? Няма такова нещо като „Прекалено много обувки”! Докато има свободно място по пода в дома ви, където може да стъпи човешки крак, то тогава има място и за още един чифт! Шегуваме се, разбира се! Но съвсем сериозно заставаме зад констатацията направена от редакторката на американския VOGUE – Ана Уинтур, която твърди, че обувките са най-голямото изкушение и мания за всяка жена! Забравете роклите, чантите, диамантите, кожените палта и всичко останало.

Ако се опитаме да потърсим логика в това становище, няма да се затрудним. Нищо не е в състояние да повиши с няколко единици женското самочувствие, както един чифт стилни обувки, които не просто перфектно прилягат на крака и на чисто новия педикюр, но освен това красиво очертават фигурата, издължавайки я с няколко сантиметра. Освен това стилните обувки са най-добрия акцент на всеки тоалет. Те са това, което ще накара хората бавно да ви огледат от глава до пети, където и да се появите.

А ето и още един довод в полза на обувките! Те не се влияят от това дали сте обядвали обилно, дали днес просто е един от онези ужасни дни, когато корема ви е подут без каквото и да е обяснение, нито пък им пречи това, че сте качили някой и друг килограм. Може би именно това е причината жените да ги обичат толкова много. С любимия чифт скини дънки нещата стоят съвсем различно, когато всяка нова и ненужна извивка се очертава, набивайки се в очите ни всеки път, когато погледнем огледалото. Но при обувките не е така – те винаги са перфектни, прилягат идеално и ни карат да забравим за всички останали несъвършенства, които много често са просто плод на женското ни въображение.

Именно за това днес избрахме да ви представим страхотните модели на Ingiliz Royal, които подбрахме от онлайн магазина www.moiteobuvki.com!  Освен това, всички чифтове са на намалени цени! Развълнувахте ли се? Ние определено да! Особено след като разгледахме невероятния дизайн, който безспорно ще ви превърне в център на вниманието, където и да отидете!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева