Белгийска тор за тревна смеска Viano GAZON BOOSTER 12-3-3 (+3 MgO)

2
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Спецификация

Период на действие
Торовете за тревни смески GAZON BOOSTER имат действие до 3 месеца.

Разходна норма

Торете с до 50 гр. за кв.м при изграждане на нови тревнни площи. Опаковката от 4 кг е достатъчна за наторяване на градина с размер 80 кв.м. Икономичната опаковка от 10 кг може да натори 200 кв.м.
При подхранване на вече изградени треви или треви в стресови ситуации може да торите с норма 50 – 100 гр./кв.м.

Съдържание на Общ Азот (N)
12%.

Съдържание на Органичен Азот (N)
4,8%.

Аониев Азот
2,2%

Карбамиден Азот
5%

Съдържание на Фосфорен пентаоксид (P2О5)
3%.

Съдържание на Калиев оксид (K2О)
3%.

Съдържание на Магнезиев оксид (MgО)
3%.

Органична материя
30%

Използване

Тази белгийска органо – минерална тор се използва при затревяване на нови градини с всякакви видове тревна смеска. Често се цени от професионалните озеленители при стресирани тревни площи (в следствие на засушаване, болести, неправилна поддръжка). При проблемни градини GAZON BOOSTER дава много бързи и добри резултати. Като при осигурени оптимални условия може за 3 седмици да вдигне вашата трева на крака.

При наторяване с GAZON BOOSTER 12-3-3 (+3 MgO) е добре предварително да окосите тревната площ. Разпръснете равномерно торовете, като при затревяване спазвате нормата – 50 гр./кв.м. или една опаковка от 4 кг е достатъчна за площ от 80 кв.м. При вече изградени тревни площи може да се тори от Феврури до Октомври с 50 до 100 гр./кв.м. Срокът на действие с едно наторяване е до 3 месеца. След торенето задължително полейте обилно вашата тревна площ.

Белгийската тор на Виано е подходяща и за подхранване на вече изградени тревни площи. Имайте в предвид, че с нея вашата трева ще се нуждае от редовни грижи, поради мощното стимулиране на кореновата система, листната маса и бързият растеж.

Технически характеристики

Разфасовка – 4,00 кг

Тегло на продукта – 4,20 кг