Качествена тор за тревни площи с действие с/у плевели

2
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Спецификация

Период на действие
GREEN COMFORT 9-3-3 (+3MgO) действа до 3 месеца с едно наторяване.

Разходна норма
С тази качествена тор може да торите тревни площи от Март до Септември с 50 гр./кв.м. Разфасовката от 4 кг е достатъчна за площ 80 кв.м

Съдържание на Общ Азот (N)
9%.

Съдържание на Органичен Азот (N)
3,6%.

Аониев Азот
2%

Карбамиден Азот
3,4%.

Съдържание на Фосфорен пентаоксид (P2О5)
3%.

Съдържание на Калиев оксид (K2О)
3%.

Съдържание на Магнезиев оксид (MgО)
3%.

Органична материя
30%

Използване

Може да се използва за всички видове тревни площи от Март до Септември с изключение на тези, които са изградени от тревна смеска с детелина. Viano GREEN COMFORT 9-3-3 (+3MgO) е изключителен помощник при поддръжка на градини и дворове, които са в съседство с горски поляни и запустели терени. В тези случаи в следствие на ветровете постоянно се пренасят семена на детелина, глухарчета и други видове широколистни плевели, развалящи целостта на тревния чим.

GREEN COMFORT 9-3-3 (+3MgO) се препоръчва за употреба при тревни площи, които са вече изградени (на възраст над 1 година).

Тази белгийска тор се цени високо от професионалните градинари при поддръжка на частни вили, резиденции, хотели, хотелски комплекси, болници, обществени паркове и др. места, които са често посещавани от хора. С използване на тези торове се избягва третирането на тревните площи със специални хербициди за широколистни плевели.

Торовете се използват често при торене на треви по морските ни курорти като Варвара, Крайморие, Атия, Ахелой, Равда и много др.

Технически характеристики

Разфасовка – 4,00 кг

Тегло на продукта – 4,20 кг