Миро избра Бургас за първа спирка от лятното си турне

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Един от любимците на българската поп сцена отново ще зарадва почитателите си в Бургас. Лятното турне на Мирослав Костадинов – Миро ще започне именно в морския град. Феновете на поп звездата от бившия дует Каризма бургазлии и гостите на града ще могат да слушат на живо на 30-и август, в Летния театър.

Концертът в Бургас ще започне в 20:30 часа. След него, турнето има още три спирки – Варна (31-ви август), Русе (2-ри септември) и Пловдив (13-и септември). Заедно с Миро, на сцената ще се качат и още три популярни имена от българската музикална сцена – Цветелина Янева, Невена Цонева и Dim4ou.

В концерта ще вземат участие и китаристът Цветан Недялков, барабанистът Венелин Венков, Светлин Къслев – клавишни и вокал, Михаил Дичев – бас и “HYPNOTIC” – щрайх секция, както и вокалистите: Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев и Константин Томов. За страхотната хореография се грижат: Маргарита Будинова и балетните изпълнители Елица Павликенова, Васил Дипчиков и Стефан Вучов.